Pénteken Makón játszunk edzőmeccset

Vissza
Pénteken Makón játszunk edzőmeccset

Pénteken 17 órakor Makón játszik edzőmeccset a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor együttese a szerb Vojvodina ellen lép pályára. A találkozó megtekintése ingyenes.

Nasicében két edzőmeccset játszott a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Az első találkozón 29–21-re nyert a Nexe ellen a kétszeres magyar bajnok, szombaton délben azonban a horvátok diadalmaskodtak 31–24-re.

Pénteken 17 órakor harmadik edzőmeccsét vívja majd a Pastor-alakulat, Makón a szerb Vojvodina ellen lépünk pályára. A Maros-parti városban már meccslázban égnek a szurkolók, rengeteg szimpatizánsa van a Picknek. Jó hír, hogy a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A csapat vasárnapra pihenőt kapott, hétfőtől azonban már az edzések játsszák a főszerepet. Thiagus Petrus és Szergej Gorbok már visszatért a vébéről, mindkét játékos megsérült. Szerencsére nincs nagy gond, a februári komoly meccseken már játszhatnak. A brazil játékos hasfalhúzódást szenvedett, míg az orosz átlövő Achilles-sérüléssel bajlódik, mindketten kezelésre járnak.

A MOL-Pick Szeged az év első éles meccsét február 4-én (szombat) 18 órakor hazai pályán vívja a K&H férfi kézilabdaligában a Mezőkövesd ellen.

- Sül Róbert -

Közzétéve: 2017.01.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR