Vajda Attila és Nagy Péter is lelátón

Vissza
Vajda Attila és Nagy Péter is lelátón

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 16.15-kor a portugál Benfica együttesét fogadja az EHF-kupa 3. fordulójának a visszavágóján. Az első meccsen 25–24-re nyertünk. A tét a legjobb 16 közé jutás.

Az már megszokott dolognak számít, hogy a Pick Szeged hazai meccsein több híres sportoló is a csapatunknak szurkol. Így lesz ez a Benfica elleni visszavágón is, Vajda Attila olimpiai bajnok kenus – aki az idén újból világbajnok lett – párjával érkezik a meccsre. Szeged egyik legnépszerűbb sportolója imádja a kézilabdát, így nem volt kérdés, hogy a helyszínen szurkoljon kedvenc csapatának.

Nagy Péter olimpikon súlyemelő nemcsak a szegedi, hanem idegenbeli meccsekre is elszokta kísérni a Pick Szegedet. A közelmúltban a világbajnokságon hatodik helyen végzett sportoló is meccslázban ég, alig várja, hogy elkezdődjön a visszavágó. A Pick Szeged együtteséből több játékossal is kiváló kapcsolatot ápol, a londoni olimpián kötött több kézilabdással barátságot. Egy biztos, hogy mindketten hangos bíztatással űzik majd a csapatot!

Hajrá Pick Szeged!

Közzétéve: 2013.11.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/29
Szombaton Tatabányán játszunk rangadót

Szombaton 19 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport+ élőben közvetíti.

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

AZ ÖSSZES HÍR