Hamarosan munkába állunk

Vissza
Hamarosan munkába állunk

Még egy hétig pihenhetnek azok a játékosaink, akik válogatottjukkal nem vesznek részt a január 11-29 között Franciaországban rendezendő férfi kézilabda-világbajnokságon. Január 9-től ismét edzést vezényel a csapatnak Juan Carlos Pastor.

Januárban három edzőmérkőzést játszunk, kettőt a Nexe ellen Horvátországban, míg január 27-én Makón a szerb Vojvodinával csapunk össze. Februárban nyolc mérkőzést is játszik a MOL-Pick Szeged, mindössze hármat idegenben.
 
A Bajnokok Ligájában ellátogatunk Bresztbe és Kielcébe, míg a K&H ligában Orosházán vizitálunk. Hazai pályán fogadjuk a Mezőkövesdet, a Budakalászt, a Gyöngyöst és a Vácot az NB I-ben, míg a BL rangadóján február 18-án a Vardar Szkopje érkezik az újszegedi sportcsarnokba.
 
Az elkövetkezendő két hónap eseménynaptára:
 
Január 9.: ünnepi pihenő után ismét találkozik a csapat.
Január 20.: RK Nexe–MOL-Pick Szeged felkészülési mérkőzés
Január 21.: RK Nexe–MOL-Pick Szeged felkészülési mérkőzés
Január 27.: MOL-Pick Szeged – RK Vojvodina felkészülési mérkőzés
Február 2., 18 óra: MOL-Pick Szeged – Mezőkövesdi KC K&H liga
Február 9., 20.30: HC Meskov Breszt – MOL-Pick Szeged BL
Február 12., 13 óra: MOL-Pick Szeged – CYEB Budakalász K&H liga
Február 14., 18 óra: MOL-Pick Szeged – B. Braun Gyöngyös K&H liga
Február 18., 17.30: MOL-Pick Szeged – RK Vardar Szkopje BL
Február 21., 18 óra: Orosházi FKSE-Linamar – MOL-Pick Szeged K&H liga
Február 26., 18 óra: KS Vive Tauron Kielce – MOL-Pick Szeged BL
Február 28., 18 óra: MOL-Pick Szeged – Váci KSE K&H liga
 
Szép őszi szezont zártunk, nem vitás. A K&H férfi kézilabda ligában egyetlen veretlen csapatként, tizenhárom győzelemmel és egy döntetlennel jelenleg a második helyen állunk a tabellán, de a Veszprém két mérkőzéssel többet játszott. Legeredményesebb játékosunk az NB I-ben Mario Sostaric, aki 55 gólt szerzett eddig.
 
A Bajnokok Ligája B csoportjában kilenc találkozón vagyunk túl. Tizenhárom ponttal a második pozíciót foglaljuk el. A listavezető és címvédő Kielce tizennégy pontot gyűjtött eddig össze, de a harmadik Vardar és a negyedik Löwen is tizenkettő illetve tizenegy egységnél jár.
 
- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.01.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR