Boldog karácsonyt és sikeres új évet!

Vissza
Boldog karácsonyt és sikeres új évet!

Boldog karácsonyt! Boldog új évet minden MOL-Pick Szeged-szurkolónak!

A fiúk a szabadságukat töltik, pihennek, igaz, többen még a nemzeti csapatukkal edzenek, de szombaton már ők is családjukkal töltik az ünnepet, a szentestét. 

Sokszor emlegetjük a Pick-családot, azt a közösséget, ami egyre népesebb, összetartóbb. Idén is sikerült még jobban összekovácsolni a csapatot és a szurkolóinkat. Pedig új fiúk érkeztek a nyáron, komoly váltás történt a kereten belül, az újak azonban gyorsan elfogadtatták magukat.

Ehhez elengedhetetlenek voltak a jó eredmények, amelyben szerencsére nem volt hiány. A BL-ben a második helyen állunk, a magyar bajnokságban veretlenek vagyunk, hosszú idő után sikerült legyőznünk a nagy riválist, a Veszprémet, ezek mind-mind olyan emlékek, amelyekre szívesen gondolunk vissza.

Ne feledkezzünk meg a régi csapatról sem, amely az elmúlt szezonban kitett magáért. A debreceni magyarkupa-fináléban és a magyar bajnoki döntőben is csak kevésen múlott a trónfosztás. Egyetlen góllal volt jobb nálunk három meccsen az ellenfelünk. Picin múlott a bravúr, a csodás siker.

Most karácsonykor a MOL-Pick Szeged tábora, azaz családja jó érzéssel gondol vissza az évre, mert tényleg csodás volt.

Boldog karácsonyt és sikeres új évet minden családtagnak!

Süli Róbert

Közzétéve: 2016.12.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR