Mézes Sándorra emlékeztünk

Vissza
Mézes Sándorra emlékeztünk

Első alkalommal rendezte meg a csapat és a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület a Mézes Sándor emléktornát. A három csapatos viadalon a Média-Sportolók csapata lett az első, megelőzve a Mézi együttesét, harmadik pedig a Csak Előre lett. Szépen emlé

A játékon, az emlékezésen volt a hangsúly. Remekül sikerült, jó hangulatban zajlott a Mézes Sándor kézilabda emléktorna. A Szegedi Sport és Fürdők Kft. jóvoltából a szentélyben, az újszegedi sportcsarnokban vívott ádáz csatát három csapat, a Csak Előre, a Mézi és a Média-Sportolók együttese. 
 
Minden gárdának a MOL-Pick Szeged játékosai voltak az edzői. Bodó Ricsi és Thiagus Petrus remek taktikát dolgozott ki, az "ötegyes" védekezés bevált, így a Média-Sportolók csapata veretlenül zárta a tornát. A Mézi - Balogh Zsolt és Pedro volt a mester -, lett a második, míg a Zubai Szabi, Szergej Gorbok által irányított Csak Előre a harmadik.
 
Remek gólok, kiváló védések, mosoly, taps, hangos szurkolás jellemezte a szombat délelőtti emléktornát. Mézes Sándor nagy szurkolónk volt, rá emlékeztünk, méghozzá azzal a játékkal, amit imádott, azaz kézilabdával. Jó volt látni a szurkolóinkat, akik közül többen először játszottak életükben, jó volt látni, hogy az olimpiai bajnok kenus, Vajda Attila is minden pillanatát élvezte a tornának.
 
Hagyományt szeretnénk teremteni, minden év végén megrendezni a viadalt. A Csak Előre a Szegedi Kézilabda Egyesület jóvoltából a meccsek közötti szünetben senki sem maradt éhes, és szomjas.
 
A torna végén közös fotó következett, majd Mézes Sándorné Ági és Csapó Attila minden résztvevőnek emléklapot nyújtott át. 
 
- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.12.17.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/02
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

2022
12/02
Molnár Robin: hihetetlen dolgok történtek velem

Chema Rodríquez kihirdette a jövő évi világbajnokságra készülő magyar válogatott bő keretét, amelybe bekerült a PICK Kézilabda Akadémia balszélsője, Molnár Robin is.

AZ ÖSSZES HÍR