Bánhidi Bence várja Füred elleni meccset

Vissza
Bánhidi Bence várja Füred elleni meccset

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata pénteken 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 13. fordulójában Balatonfüreden lép pályára. A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be. Bánhidi Bence, csapatunk beállósa az elmúlt idényben még

– Nagyon várom már a meccset – nyilatkozta Bánhidi Bence, a MOL-Pick Szeged válogatott beállósa –, nagyon sok barátom maradt Füreden, velük tartom a kapcsolatot. Sűrűn diskurálunk Nóra apukájával is, többször is megdicsérte a játékomat, de azt is mondta, hogy ne számítsunk könnyű meccsre, ne vegyük félvállról a Balatonfüred elleni bajnokit, mert nagyon készülnek ellenünk. A csapat így is készült a héten, tisztában vagyunk vele, hogy nincs könnyű meccs, de a győzelem megszerzésre nem lehet kérdés. 

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2016.12.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR