Csurgó elleni sikerrel zártuk az évet itthon

Vissza
Csurgó elleni sikerrel zártuk az évet itthon

Utolsó hazai mérkőzésünket 30-23-ra megnyertük a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK ellen. Következő bajnoki találkozónkat pénteken a Balatonfüred otthonában játsszuk.

MOL-Pick Szeged - Csurgói KK 30-23 (14-11)
K&H férfi kézilabda liga, 12. forduló, Szeged, újszegedi sportcsarnok 2500 néző. Vezette: Nagy Ferenc, Túróczy József.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Pedro 2, Buntic 3, Skube, Gaber 2, Bodó 5, Källman 2. Csere: T. Petrus 6, Sostaric 6/4, Zubai, Gorbok 1, Bánhidi 1, Obranovic 1, Balogh Zs. 1, Sunajko. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Csurgó: Balogh T., - Varjú 1, Asztrasapkin 3, Hadziomerovic 2, Oslak 3, Pordán 2, Gazdag 1. Csere: Balogh Á. (kapus), Halász L. 3, J. Mikita 3, Pazin 1, Jerebie, Radjenovics 2/1, Hornyák 2. Vezetőedző: Sótonyi László.
Kiállítások: 6, ill. 10 perc.
Hétméteres: 4/4, ill. 1/1.

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: először is gratulálok a Csurgónak. Többen hiányoztak tőlük, nálunk is azok játszottak, akik kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig a Bajnokok Ligájában. A Csurgó jobban kézilabdázott most, mint tavaly. Köszönjük a szurkolóknak, hogy ennyien kijöttek a mai mérkőzésre. Nagyon szép volt látni ezt a nagy családot, a meccs utáni fotózáson. Már többször hangsúlyoztam, a szurkolótábor fontos része ennek a klubnak. Jó, hogy nemcsak a nemzetközi, hanem a magyar meccseinkre is sokan járnak ki.

Bodó Richárd, a MOL-Pick Szeged játékosa: egy jó Csurgót győztünk ma le. Négy hét után tudtam újra játszani, nagyon jól esett. Ők is sok embert nélkülöztek, de jó meccset tudtunk játszani. A maradék három meccset szeretnénk megnyerni az évben. A második félidőben nekem is jobban ment a játék. 

Sótonyi László, a Csurgó vezetőedzője: gratulálok a Szegednek. Mindig nagy élmény a Szeged ellen készülni, játszani ellenük. Tiszteljük őket, amit tudtunk, kihoztuk a mérkőzésből. ma este volt ami tetszett, és ami nem. Egy olyan Szegeddel találkoztunk, amely megmutatta az utolsó két hónapban, hogy mennyire jó. Mindig nagy élmény egy ilyen kiváló, BL-csapat ellen játszani. Minden mérkőzésből lehet tanulni, egy Szeged elleniből pedig még többet.

Borut Oslak, a Csurgó játékosa: jó volt a Szeged ellen játszani. Jó csapat, amit tudtunk, kihoztuk a találkozóból.

Közzétéve: 2016.12.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR