Búcsú, plüssdobás, közös fotó

Vissza
Búcsú, plüssdobás, közös fotó

Kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabdaligában a MOL-Pick Szeged együttese a Csurgói KK-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban. 2016-ban utoljára játszunk itthon. A kezdés előtt ismét lesz plüssdobás, a belépő 200 forintba kerül!

Hétfőn 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnokban is lehet jegyet váltani a keddi MOL-Pick Szeged–Csurgói KK bajnoki mérkőzésre. A meccsnapon 16 órakor nyit a pénztár. Egységesen 200 forintba kerül a a belépő.

Nem véletlen a kedvezmény, hiszen a kezdő sípszó előtt ismét lesz plüssdobás. Magyarországon a kézilabda klubok közül először nálunk volt ilyen jótékonysági akció. Hét éve minden decemberben arra kérjük a szurkolóinkat, hogy hozzanak magukkal egy kabalát, amit különböző karitatív szervezeteknek jutattunk el. Idén mi is csatlakozunk az Országos Mentőszolgálat felhívásához, így a plüssmacikat ők kapják majd meg.

Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a lelátóra, mert amint lemennek a csapatok a melegítés után az öltözőbe, akkor lehet majd a pályára dobni a plüssöket. A meccsünket az M4 Sport TV élőben adja.

Ez lesz 2016-ban az utolsó hazai bajnokink. A lefújás után a MOL-Pick Szeged szurkolótábora a pályára léphet, hiszen a csapattal közös fotót készítünk.
Idén még a K&H férfi kézilabdaligában a Csurgó elleni meccs után két bajnoki vár ránk. Pénteken Balatonfüreden – szombaton a juniorválogatott ellen is játszunk, de ez a meccs nem számít bele a bajnokságba – játszunk, majd jövő pénteken (december 16.), klubunk 55. születésnapján Tatabányán zárunk.

Ezzel még nem lesz vége az idénynek, hiszen december 17-én (szombat) 10 órától az újszegedi sportcsarnokban először rendezzük meg a Mézes Sándor emléktornát, amelyen a Mézi, a Csak előre! és a média-sportolók vegyes csapata játszik meccseket, este pedig hivatalosan a Forrás szállodában zárjuk az idényt az évzáró összejövetellel.

Mozgalmas napok várnak ránk, de most mindenki a kedd esti bajnokira figyel, mert kell a szurkolás, illetve a sok-sok kabala, ami biztos, hogy sok-sok embernek szerez majd örömet.

Gyerünk #kékek! Csak előre

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/01
A Hét meccsét vívjuk a Kielce ellen

December 7-én (szerda) 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligája B csoportjában, a 9. fordulóban a Lomza Industria Kielce együttesét fogadjuk a PICK Arénában. A Hét meccse lesz a miénk.

2022
12/01
December 1-től klubunk hivatalos neve: OTP Bank - PICK Szeged

A klubunkat már egy évtizede támogató hitelintézet december 1-től névadó szponzorrá lép elő, így csapataink a jövőben OTP Bank - PICK Szeged néven szerepelnek a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

AZ ÖSSZES HÍR