Tatai Péter a 16-ba vágyik

Vissza
Tatai Péter a 16-ba vágyik

Tatai Péter, csapatunk válogatott kapusa remekül védett a Benfica elleni első találkozó. A második játékrészben kapott szerepet, és több bravúrt is bemutatott. Vele beszélgettünk.

Nézzük az első meccset, amit a Benfica ellen idegenben 25-24-re megnyertünk. Tatai Petivel idézzük fel a találkozót. 

– Volt egy nagyon jó időszakunk. Ekkor jöttek a bravúrok tőlem is, majd a védelem is összeállt, sáncoltak a fiúk, olyan falat húztak elém, hogy könnyű védéseim voltak. Ekkor tudtam indítani is, Parrondo pedig értékesítette a ziccereket. Nagyon szeretem ezeket a könnyű gólokat.  Az utolsó 10 percet nagyon sajnálom, mert magabiztosan vezettünk. A kinyílt védelem ellen hibáztunk, erre nem tudtuk megfelelően reagálni, ezért lett szoros a meccs. De nincs semmi gond, itthon nyerni kell, és akkor ott vagyunk a legjobb tizenhat között.

Mivel nem volt tévéközvetítés, így minden Pick-drukker számára ismeretlen ellenfél a portugál együttes. Tatai Peti mesél róluk.

– Kellemetlen ellenfél, szerintem a magyar bajnokságban a 3-4. helyen végezne. Mozgékony kézilabdát játszanak, Pedroso pedig kiváló játékos, és még akad néhány ügyes társa.

Fehér Miklós emékének szenteli a klub a meccset. Peti Lisszabonban megtapasztalhatta, hogy a fiatalon elhunyt labdarúgót még most is mennyire szeretik.

– Minden sportoló arról álmodik, hogy ennyire rajongjanak értek, csak ne ilyen helyzetben, mert ez így nagyon szomorú. Tudtam, hogy a Benficánál nagyon szerették Miklóst, de arra azért nem számítottam, hogy még mindig milyen tisztelettel beszélnek róla, és ápolják az emlékét. Éppen ezért nagyon szép gesztus, hogy a klubunk Miklós emlékének ajánlotta a szegedi meccset, méltó módon emlékezünk rá.

Közzétéve: 2013.11.26.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR