Interjú a gólokkal debütáló Sunajkóval

Vissza
Interjú a gólokkal debütáló Sunajkóval

Stefan Sunajko a nyáron igazolt Szerbiából Szegedre. Az elmúlt egy hétre valószínűleg sokáig emlékezni fog, mivel bemutatkozhatott az NB I-ben a Balmazújváros, a Bajnokok Ligájában pedig az IFK Kristiantad ellen. A 18 éves balszélső mindkét debütálásán

„Fantasztikus érzés volt ennyi ember előtt pályára lépni és gólt lőni. Különleges volt, hogy a szurkolók az én gólom miatt tombolnak a lelátón” – kezdte a beszélgetést Stefan Sunajko, aki az NB I/B keleti csoportjában nyolc mérkőzésen 32-szer talált be az ellenfelek kapujába a MOL-Pick Szeged U23 mezében.
 
„Szeretek Szegeden, a kézilabda játssza a főszerepet az életemben. Ha éppen nem edzésen vagyok, akkor otthon játszok Play Stationön NBA-t vagy FIFA-t, esetleg alszok” – mondta Sunajko. „Szegeden nem járok iskolába. Szerbiában vannak vizsgáim, amikre itt felkészülök, és amikor kell, hazamegyek. Egyetemen tovább akarom folytatni a tanulmányaimat, sportmenedzser, tornatanár vagy kézilabdaedző szeretnék majd lenni” –vázolta terveit a magyar állampolgársággal is rendelkező, tehetséges játékos.
 
A Sunajko családban nem Stefan az egyedüli, aki Magyarországon kézilabdázik. Stefan 21 éves bátyja, Filip a Sport36-Komló irányítója 2015 nyara óta.
 
- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2016.11.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR