Bánhidi Bence: Mindig a maximumot nyújtom

Vissza
Bánhidi Bence: Mindig a maximumot nyújtom

A 21 éves magyar válogatott beálló, Bánhidi Bence, a nyáron igazolt hozzánk Balatonfüredről, hároméves szerződést kötött a MOL-Pick Szegeddel. Fiatal kézilabdázónkat első benyomásairól kérdeztük.

- Hol tart a beilleszkedésed a csapatba?

- Úgy érzem, hogy most már teljesen beilleszkedtem a csapatunkba. Már csak a játékszisztémára kell figyelnem, hogy minél precízebben végrehajtsam azt. Nagyon élvezem a közös munkát Juan Carlos Pastorral.

- Csapatszinten és egyénileg is, mi az, amire majd szívesen fogsz visszaemlékezni az eddig eltelt szegedi időszakodból?

- Mindenképpen a Veszprém elleni 26–23-as győzelmünk az, amit az első helyen fogok majd megemlíteni. De ahogyan az összes többi sikerünket, úgy ezt is csapatként értük el. Úgy gondolom, hogy még sok van bennem, tanulóidőszakban vagyok egyelőre, azonban mindig a maximumot nyújtom. Néha még sokat agyalok azon, hogy mit, hogyan kellene csinálni, de jó úton vagyok.

- Mennyire sikerült már felfedezned Szegedet?

- Egész sokat jártam már a belvárosban. Mivel nagyvárosi vagyok, így nem szokatlan a szegedi nyüzsgés, nagyon tetszik. Vannak már kedvenc helyeim, szívesen járok vacsorázni a John Bull Pubba vagy a Gőry Pincébe, kávézni pedig az Áfonya Cukrászdában szoktunk általában.

- Becsei Dávid - 

Közzétéve: 2016.11.24.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/25
Bánhidi Bence: Visszatérek a rangadóra!

Szerdán 18.45-kor a Hét meccsét (MOTW) vívjuk a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. A kapitánnyal, Bánhidi Bencével hangolunk a meccsre.

2021
10/25
A Hét meccse következik mindenkire nagy szükségünk lesz

A Hét meccsét vívjuk szerdán. Hazai pályán 18.45-kor a dán Aalborg Handball együttesét fogadjuk. Vérbeli rangadó vár ránk.

AZ ÖSSZES HÍR