Bánhidi Bence: Mindig a maximumot nyújtom

Vissza
Bánhidi Bence: Mindig a maximumot nyújtom

A 21 éves magyar válogatott beálló, Bánhidi Bence, a nyáron igazolt hozzánk Balatonfüredről, hároméves szerződést kötött a MOL-Pick Szegeddel. Fiatal kézilabdázónkat első benyomásairól kérdeztük.

- Hol tart a beilleszkedésed a csapatba?

- Úgy érzem, hogy most már teljesen beilleszkedtem a csapatunkba. Már csak a játékszisztémára kell figyelnem, hogy minél precízebben végrehajtsam azt. Nagyon élvezem a közös munkát Juan Carlos Pastorral.

- Csapatszinten és egyénileg is, mi az, amire majd szívesen fogsz visszaemlékezni az eddig eltelt szegedi időszakodból?

- Mindenképpen a Veszprém elleni 26–23-as győzelmünk az, amit az első helyen fogok majd megemlíteni. De ahogyan az összes többi sikerünket, úgy ezt is csapatként értük el. Úgy gondolom, hogy még sok van bennem, tanulóidőszakban vagyok egyelőre, azonban mindig a maximumot nyújtom. Néha még sokat agyalok azon, hogy mit, hogyan kellene csinálni, de jó úton vagyok.

- Mennyire sikerült már felfedezned Szegedet?

- Egész sokat jártam már a belvárosban. Mivel nagyvárosi vagyok, így nem szokatlan a szegedi nyüzsgés, nagyon tetszik. Vannak már kedvenc helyeim, szívesen járok vacsorázni a John Bull Pubba vagy a Gőry Pincébe, kávézni pedig az Áfonya Cukrászdában szoktunk általában.

- Becsei Dávid - 

Közzétéve: 2016.11.24.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

2023
09/22
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR