Visszavágó, Fehér Miklós emlékére

Vissza
Visszavágó, Fehér Miklós emlékére

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 16.15-kor lép pályára az EHF-kupa harmadik fordulójának visszavágóján, ekkor fogadja az újszegedi sportcsarnokban a portugál S. L. Benfica együttesét. A meccs Fehér Miklós emlékének szól.

Hétfő hajnal kettő óra előtt ért haza Portugáliából a Pick Szeged együttese. 11 órát utazott a csapat Lisszabontól Szegedig. A késői hazaérkezés a férfi kézilabdacsapat nagy szurkolóját, Cattanit nem riasztotta el, a klub egyik leghűségesebb drukkere Pick-mezben várta a fiúkat, és gratulált nekik a megszerzett győzelemért.

Szerencsére megúszta mindenki komolyabb sérülés nélkül az első meccset, amelyen egygólos előnyt (25–24-re nyert a Tisza-parti együttes) szerzett Juan Carlos Pastor csapata. A Benfica már pénteken Szegeden lesz, a Pick pedig már hétfő délután edzésen vesz részt, és készül a szombati összecsapásra.

A tét a legjobb tizenhat közé jutás, a csoportkörbe kerülés.

A szombati EHF-kupa-találkozóra csütörtökön és pénteken 15 órától 18.30-ig az újszegedi sportcsarnok pénztárában árulják a jegyeket. Aki bajnoki és magyarkupa-mérkőzésre szóló bérlettel rendelkezik, annak csütörtök estig tartják a helyét. A belépő 3000 forintba kerül, a családi jegy 3500 forintba.

A Pick Szeged–Benfica találkozó Fehér Miklós, a Benfica fiatalon elhunyt magyar futballistája emlékének szól. A B közép tagjai már készülnek, méltó módon szeretnének megemlékezni a portugál sztárklub legendájáról.

A Pick Szeged vezetése meghívta a Fehér szülőket, a kezdődobást pedig az édesapa végzi majd el. A meccs előtt a Szeged VTV jóvoltából egy kisfilmmel emlékezik meg a klub a játékosról.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.11.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR