Bronzérmes lett a MOL-Pick, tornát nyert a Csakazért SE

Vissza
Bronzérmes lett a MOL-Pick, tornát nyert a Csakazért SE

Szombaton az újszegedi Móricz általános iskola tornacsarnokában rendezték meg a VI. Verba László ülőröplabdatornát. A nemzetközi viadal egyik betétszáma volt egy hármas villámviadal, amelyet a Csakazért SE Ülőbékái nyertek meg, megelőzve az SZRSE és a MOL

"Két szoros meccset játszottunk, a dobogóra szerettünk volna felkapaszkodni, és ez sikerült is, így elégedett vagyok a csapattal" - foglalta össze a szombati játékot, Marko Krivokapics, a MOL-Pick Szeged másodedzője.

Csapatunk meghívást kapott a VI. Verba László ülőröplabdatornára, amelyen a Csakazért SE utánpótláscsapata, az Ülőbékák, a Szegedi Röplabda SE leánycsapata és mi vettünk részt. 

A keretet Marko Krivokapics, Fekete Bálint, Herbert Gábor, Süli Róbert, Juhász Levente, Bittmann Emil, Mádi József és Horváth Levente alkotta.
 
A Békák az első meccsen 25:17-re nyertek az SZRSE ellen, majd a MOL-Pick ellen hihetetlen hajrát nyitva - ezzel még Juan Carlos Pastor vezetőedző is elégedett lett volna -, előbb egyenlítettek, majd 27:25-re nyertek.
 
Jött az ezüstcsata, amelyben Herbert és Fekete hiába szerzett remek pontokat, végül az SZRSE 25:23-ra legyőzte a MOL-Pick Szegedet.
 
A játékon volt a lényeg, a mozgáson, és azon, hogy ott legyünk testvércsapatunk rendezvényén, amelyen ajándékokat adtunk át a gyerekeknek.  
 
- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.11.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR