Tíz nap múlva folytatjuk

Vissza
Tíz nap múlva folytatjuk

Szombat kora délután fantasztikus győzelmet arattunk legnagyobb hazai riválisunk, a Telekom Veszprém ellen (26-23) a magyar bajnokságban. Novemberben öt mérkőzés vár ránk, kettő az NB I-ben, míg három a Bajnokok Ligájában.

Ezen a héten Eb-selejtezőket rendeznek Európa-szerte, így a MOL-Pick Szeged játékosainak jelentős része hazája válogatottjával készül a napokban. Balogh, Bánhidi, Bodó, Bóka és Zubai a magyar, Gaber a szlovén, Gorbok az orosz, Källman pedig a svéd nemzeti együttessel készül együtt.
 
Következő tétmérkőzésünket 10 nap múlva, november 12-én a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, idegenben a Celje ellen játsszuk. Ebben a hónapban az újszegedi sportcsarnokban kétszer lépünk pályára: az NB I-ben 15-én a Cegléd ellen, míg 26-án a svéd Kristianstadot fogadjuk a BL-ben. Utóbbi ellen játszunk még idegenben is, valamint a magyar bajnokságban a Kőnig-Trade Balmazújváros otthonába is ellátogatunk.
 
A program:
November 12., 19 óra.
RK Celje PL–MOL-Pick Szeged (BL)
 
November 15., 18 óra.
MOL-Pick Szeged–Ceglédi KKSE (NB I)
 
November 19., 18 óra 15 perc.
IFK Kristianstad–MOL-Pick Szeged (BL)
 
November 22., 18 óra.
Kőnig-Trade Balmazújváros–MOL-Pick Szeged (NB I)
 
November 26., 18 óra 15 perc.
MOL-Pick Szeged–IFK Kristianstad (BL)
 
- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2016.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR