Egy szál gyertya

Vissza
Egy szál gyertya

Ilyenkor, ezekben a pillanatokban sokat emlékezünk, gondolunk azokra, akik már nem lehetnek közöttünk. A MOL-Pick Szeged családja is gyertyát gyújt halottak napján, többen már nem lehetnek velünk.

Ha most az égre tekintünk, akkor ott a felhők között mosolygós szegedi kézilabdásokat láthatunk: Badó Lászlót, Hubai Jánost, Tóth Gézát, Noel Józsefet, Barabás Jánost, Giricz Sándort, Csáky Bélát, a Volán volt játékosait, Zoran Kurtest, a Pick volt mesterét, Mézit-, Mézes Sándort, hatalmas szurkolónkat, vagy éppen a 10 éve fiatalon elhunyt zenészt, Wiegand Gyulát, aki szintén szerette a csapatot, szurkolt nekünk. 
 
Most ők állnak és csakúgy, mint szombaton az újszegedi sportcsarnok közönsége, ők is tapsolnak. Ez a nagyszerű győzelem a Veszprém ellen nekik is szólt. Nekik is, mert ők a mi klubunk büszkeségei, nagyjai. Nem feledkezünk meg róluk. 
 
Most csend van a csarnokban. Nincs meccs. Mintha tudná a jó öreg "spori", hogy most ennek van itt az ideje, emlékezni, egy szál gyertyát gyújtani Badóért, Hubaiért, Noelért, Tóthért, Giriczért, Barabásért, Csákyért és Zoran Kurtesért. És azokért a szegedi szurkolókért, akik már nem lehetnek itt velünk.
 
- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.11.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR