Rendet rakott a csapat a konditeremben

Vissza
Rendet rakott a csapat a konditeremben

Kedd délelőtt futás, majd kondizás szerepelt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának programjában. Szombaton 13.30-kor következik a rangadó, hazai pályán a Telekom Veszprémet fogadjuk.

Hétfőn pihent a csapat, kedden viszont már két edzés szerepelt a programban. Délelőtt Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics és Fekete Róbert az újszegedi ligetbe invitálta a fiúkat, futással indult a hét. „Hú, de régen futottunk, nem mondom, furcsa volt, de jól esett!” – összegezte a futást Zubai Szabolcs csapatkapitány.

Ezután a sportcsarnok konditermébe mentek a fiúk. „Rendet raktak”, egyéni erősítés szerepelt a programban. „Ricsi, szépen csináld!” – szólt Bánhidi Bence Bodó Ricsihez, akit éppen videóztak, miközben erősített.

Minden rendben a fiúkkal, a Breszt elleni meccs előtt többen is betegeskedtek, szerencsére most már mindenki jól van, köztük Matej Gaber is, aki még szombaton infúziót kapott, vasárnap pedig úgy küzdött, mint egy tigris a BL-meccsen.

Szombaton elég szokatlan időpontban, 13.30-kor jön a magyar rangadó. Játékosaink nagy részének ez lesz az első Szeged–Veszprém csatája.
Szurkolóink már üzentek a fiúknak, a csapat Facebook-oldalán egy fotóra írták ki: „Bízzatok magatokban, mert mi bízunk benntek!”

Egy biztos, hogy egy gombostűt sem lehet majd leejteni a csarnokban. Szerdán 15 órától lehet elővételben jegyet vásárolni az újszegedi sportcsarnok pénztárában.
Az NB I-ben még mindkét csapat veretlen, a Veszprém ma a SEHA Ligában a horvát Nexe ellen játszik meccset. 

Nagy szükségünk lesz lelkes és remek közönségünkre. Arra kérünk mindenkit, hogy Fessük kékre! a csarnokot, azaz mindenki kékben érkezzen, és lehetőleg már a bemelegítés alatt legyen mindenki a lelátón, hangoljunk a rangadóra.

Gyerünk kékek! Csak előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.10.25.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

2023
09/22
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR