Ma pihenünk, holnaptól készülünk a Veszprémre

Vissza
Ma pihenünk, holnaptól készülünk a Veszprémre

Ma pihenőt kaptak a játékosaink Juan Carlos Pastortól a tegnapi Meskov Breszt elleni BL-siker után (24-22), holnaptól viszont már napi két edzéssel készül a csapat a szombati derbire.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) szakírói minden Bajnokok Ligája-fordulót követően összeállítják az aktuális kör válogatottját, valamint a legszebb védéseket és gólokat. A Top5 találat közé a szegedi Bánhidi Bence estében szerezett gólja is bekerült az ötödik fordulóban.

A gól itt megtekinthető: http://www.ehftv.com/hu/video/top-5-goals-round-05

Ez a hét a Veszprémre készülés jegyében zajlik. Ma pihen a csapat, keddtől viszont napi két edzést vezényel Juan Carlos Pastor.

Az elmúlt két szezonban csak a rájátszásban, most újra találkozunk már az alapszakaszban is a Veszprém. Szombaton 13 óra 30 perctől fogadjuk őket, a mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti, a delmagyar.hu pedig szöveges percről percre tudósítással jelentkezik majd.

A Telekom Veszprém elleni találkozóra szerdán 15 és 18 óra között lehet jegyet (4990 Ft/db) venni az újszegedi sportcsarnokban. Jegyet kizárólag személyesen lehet vásárolni, egy fő maximum 3 darabot.

Amennyiben a szerdai nap után maradnak jegyek, azok másnap, október 27-én, csütörtökön kerülnek értékesítésre, 15-18 óra közt a Városi Sportcsarnokban. Erről tájékoztatást találnak majd itt vagy a honlapukon.

-Becsei Dávid-

Közzétéve: 2016.10.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR