Szombaton Szkopjéba utazik a MOL-Pick

Vissza
Szombaton Szkopjéba utazik a MOL-Pick

Csapatunk szombat reggel 7.30-kor útra kel Macedóniában, Szkopjéba, ahol vasárnap 17.30-kor (élő: Sport 1 TV) a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lép pályára.

Irány Szkopje, csakúgy, mint az elmúlt szezonban, amikor is szintén a csoportkörben találkoztunk a macedón bajnok Vardar Szkopjéval. 

Szombaton 7.30-kor indul a MOL-Pick Szeged csapatbusza az újszegedi sportcsarnok elől. Csapatunk sofőre Vincze Róbert Belgrádig viszi a társaságot, a szerb fővárosból már repülővel utazunk tovább. A gép 14.35-kor landol, majd a Vardar csarnoka mellett található Russia Hotelbe megy a csapat. Ez lesz a főhadiszállásunk. A szállodából egy folyosón keresztül át tudunk menni a 7500 férőhelyes arénába.

Este 18.30-tól lesz edzésünk. A csapatot meglátogatja a szegedi születésű magyar nagykövet, dr. Dux László. A tréning 20 óráig tart.

Vasárnap délelőtt közös séta, videózás szerepel a programban. Csapó Attila és Érdi Zsolt vezetésével ismét lesznek szegedi szurkolók a lelátón, a magyar nagykövetség munkatársai is szép számmal jönnek majd el szurkolni nekünk.

A meccset a Sport 1 TV élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 pedig élőben számol be az eredmény alakulásáról.

Csapatunk Facebook-oldalán friss fotókkal és videókkal jelentkezünk majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.10.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR