#kékek! Premieradás pénteken

Vissza
#kékek! Premieradás pénteken

Pénteken 20 órakor #kékek címmel premieradásra kerül sor a Sport 1 tévén. Magyarország első kézilabdás klubtévéje minden hónapban jelentkezik majd, ami a MOL-Pick Szegedről szól.

Heteken át forgatott a #kékek stábja, készítette az első adást. Péntek (október 7.) nagy nap lesz csapatunk életében, jön az első műsor, amely sok-sok izgalmat tartogat minden szurkoló számára.

A #kékek című magazin a MOL-Pick Szeged műsora. Azoknak az embereknek készül, akik szeretik a sportot, a kézilabdát. Izgalmat kínál a csapat szurkolóinak, de izgalmat kínál azoknak is, akik még nem ismernek bennünket. Az ország sportszerető társadalmához jutunk el.

A szerkesztők, a munkatársak mindent bevetettek a forgatás alatt. Különleges felvételeket készítettek, olyan helyre is bejutottak a kamerával, amit szurkoló még nem látott.

Itt voltak Szegeden a Löwen elleni BL-meccsen. Elkísértek bennünket a horvát fővárosba, Zágrábba, ahol éppen a meccs egyik hősével, Sandro Obranoviccsal sétáltak és készítettek interjút.

Meglátogatták a Mezei famíliát. Klubunk legendájával, Mezei Richárddal beszélgettek, de jártak csapatunk kapitányánál, Zubai Szabolcsnál is.

Érdemes tehát felírni az időpontot: péntek, 20 óra, Sport 1 tévé, #kékek!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.10.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR