Október 7-én startol a "#kékek", a MOL-Pick Szeged hivatalos klubtévéje

Vissza
Október 7-én startol a "#kékek", a MOL-Pick Szeged hivatalos klubtévéje

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata, a szurkolók további kiszolgálása érdekében, elindítja Magyarország első és egyetlen kézilabda klub televízióját, a #kékek magazint, mely exkluzív tartalmakkal, érdekfeszítő rovatokkal és az idén is a Bajnokok Ligájában

A havonta jelentkező műsor és a rendszeresen frissülő közösségi média felületek segítségével bepillantást nyerhetünk a klub mindennapjaiba, mivel a #kékek kamerái olyan helyekre is bejutnak, ahol eddig csak a játékosok és a szakmai stáb tartózkodhatott.

Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda ZRT.. igazgatóság elnöke elmondta, a kezdeményezés fő célja, hogy a három éves projekt első esztendejében formálódó csapatot első kézből ismerhesse meg az ország kézilabda szerető közönsége.

A műsor bemutatja majd az eredmények mögött elvégzett munka valódi hátterét valamint a mérkőzések elő és utóéletét, úgy, ahogy eddig sosem láthattuk.
Ezen felül az értő elemzések mellett a játékosok és a szakmai stáb néhány féltett titkáról is lehull majd a lepel.

Fókuszban természetesen az idei Bajnokok Ligája szereplés és nagycsapat élete állnak, de a klub korábbi legendáiról és a jövő reménységeiről is folyamatosan hírt kapunk majd, de ismert Pick rajongóknak is lesz rovata.
Érdekesség, hogy profi játékosaink műsorvezetőként is debütálnak hónapról hónapra, így a szórakozás is garantált.

Az európai klub televíziós trendeknek megfelelő stílusban készülő műsor segítségével mindenki átélheti az úgynevezett #kékek életérzést vagyis megtapasztalhatja, milyen egy igazán profi és családias klub kötelékébe tartozni.

Dr. Szűcs Ernő Péter hozzátette: "A kézilabdázás népszerűsítésében oroszlánrészt vállaló Sport Televízió, mint stratégiai partner kézenfekvő választás, mivel a legmagasabb szintű megmérettetés, az EHF Kézilabda Bajnokok Ligája otthona Magyarországon a Sport TV.

Az első adás október 7-én, pénteken 20 órától lesz a Sport1-en, de a csatorna kiemelten kezeli a Kékek című magazinműsort, így az exkluzív tartalmakkal jelentkező klubtévét a hétvégi EHF Kézilabda Bajnokok Ligája mérkőzések környezetében is többször műsorra tűzik a Sport Tévé csatornáin.

Közzétéve: 2016.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2023
11/28
Irány Zagreb! BL-rangadó (Útinapló)

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a horvát RK Zagreb otthonában vívunk rangadót. Útinaplóval jelentkezünk.

2023
11/27
Szerdán Zagreb, pénteken Balatonboglár

A héten két meccs vár ránk, mindkettő idegenben. Szerdán 18.45-kor komoly rangadót vívunk a Bajnokok Ligájában, Zágrábban, míg pénteken Balatonbogláron a NEKA vendégei leszünk.

AZ ÖSSZES HÍR