Gyöngyös után BL-nyitány

Vissza
Gyöngyös után BL-nyitány

Kedden 18 órakor csapatunk Gyöngyösön lép pályára a kézilabda NB I-ben. Vasárnap (kezdés: 17 óra) már első Bajnokok Ligája-találkozónkat vívjuk, ekkor a német bajnok Rhein-Neckar Löwen érkezik az újszegedi sportcsarnokba.

Négy meccs, négy győzelem, eddig ez a MOL-Pick Szeged mérlege az NB I-ben. Kedden 18 órakor jön az újabb bajnoki, immár a negyedik idegenbeli fellépés, Gyöngyösön játszunk meccset. A hazaiak eddig két meccset vívtak, egyszer nyertek, egyszer kikaptak. 

Augusztus 13-án edzőmeccset játszottunk a Heves megyei gárda ellen, és magabiztosan, 38–25-re nyertünk ellenük.

Ami igazán jó hír, hogy teljes a keretünk, minden játékosunk egészséges, a Budakalász ellen Bánhidi Bence és Sandro Obranovic is játszott, sőt, gólt is szereztek mindketten.

A keddi bajnokiról a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a csapat Facebook-oldala pedig részeredményeket közöl.

A szegedi szurkolók azonban már számolják vissza a napokat. Vasárnap a VELUX EHF Bajnokok Ligájában is megkezdjük a szereplést. A nyitómeccsen a német bajnok, a Rhein-Neckar Löwen lesz az ellenfelünk. Tavaly a csoportkörben, előtte pedig a legjobb 16 között játszottunk ellenük, így ismerős csapatot köszönthetünk az újszegedi sportcsarnokban.

A jegymester.hu weboldalon továbbra is lehet jegyet vásárolni.


A nyári edzőmeccs jegyzőkönyve:
MOL-Pick Szeged–Gyöngyös 38–25 (18–10)

Felkészülési mérkőzés, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Paska, Vastag.
MOL-Pick Szeged: Sego – Pedro 5/2, Buntic 1, Skube 3, Bánhidi 1, Gorbok 7, Källman 2. Csere: Sierra, Pásztor (kapusok), Sostaric 3/2, Balogh 4, Obranovic 2, Blazevic, Zubai 1, Bóka 3, Bodó 6, Fekete, Árpási. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Gyöngyös: Hudák – Oliveira 3, Duris 1, Hegedüs 2, Juhász 4, Kovacsics 3, Koller. Csere: Ivanicsevics, Holló (kapusok), Lele 7/4, Urbán 1, Reznicek 1, Rasic 2, Sipeki, Mikita 1, Jóga. Vezetőedző: Debre Viktor.

Közzétéve: 2016.09.19.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/12
Péntek esti gólzápor

Második edzőmeccsünket is megnyertük a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lejátszott találkozón 38-27-re nyertünk a Gyöngyös ellen.

2022
08/12
A 100. #kékek adás

Ma 19.30-kor a Sport1 TV-n következik klubtévénk, a #kékek 100. adása.

AZ ÖSSZES HÍR