Meccs Fehér Miklós emlékére

Vissza
Meccs Fehér Miklós emlékére

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton magyar idő szerint 21.30-kor Portugáliában, a Benfica otthonában lép pályára az EHF-kupa 3. fordulójában – szerdán itthon az Orosházát látják vendégül. A kétszeres magyar bajnok a fiatalon elhunyt válogatott

2004. január 25. egy szomorú nap a magyar sport életében. A Guimaraes–Benfica portugál bajnoki labdarúgó-mérkőzésen Fehér Miklós a pályán összeesett, majd hiába szállították a guimaraesi kórházba az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. 24 éves volt a Benfica labdarúgója, aki az utolsó meccsén gólpasszt adott, és ennek köszönhetően 1–0-ra vezetett a lisszaboni csapat. A Benfica visszavonultatta Fehér Miklós 29-es számú mezét. 

– Amint kiderült, hogy a portugál csapatot kaptunk ellenfélül az EHF-kupában, egyből gyors szervezésbe kezdett a klub. A Pick Szeged csapata pénteken kel útra Lisszabonba, majd az esti edzés előtt megkoszorúzza Fehér Miklós szobrát. A Benfica elleni két találkozónkat Fehér Miklós emlékének szenteljük. A szegedi visszavágóra meghívtuk Miklós édesanyját és édesapját, akik jelezték, hogy eljönnek Szegedre. Miklós édesapja végzi majd el a kezdődobást, a mérkőzés előtt pedig a LED-falon a Szeged VTV jóvoltából egy kisfilmmel emlékezünk meg a fiatalon elhunyt válogatott futballistára – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.11.19.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR