Rangadóval mutatkozik be Szegeden a MOL-Pick

Vissza
Rangadóval mutatkozik be Szegeden a MOL-Pick

A K&H férfi kézilabdaliga első f- hivatalosan ez az - fordulójában hazai pályán vív rangadót a MOL-Pick Szeged. Szeptember 10-én a Tatabánya lesz az ellenfél. A klub készül a nyitányra, szeretné népes közönség előtt megkezdeni az idényt.

Hölgyek! Urak! Ilyen is régen fordult elő, hogy komoly rangadóval kezdje meg hazai szereplését a MOL-Pick Szeged. A K&H férfi kézilabdaliga második fordulójában a kétszeres magyar bajnok a bajnokság legpatinásabb együttesét, a Grundfos Tatabányát fogadja.

A klub célja, hogy népes szurkolósereg előtt lépjen pályára a csapat. Ennek érdekében mindent megtesz az egyesület, szeptember 7-ére (szerda), 17.30-ra közös fotózásra invitálja a szurkolókat.

Minden évben volt szurkolói fotózás, idén azonban a teljes keret is eljön az eseményre, így a szimpatizánsok közösen a játékosokkal, az edzőkkel együtt szerepelhetnek egy képen. Ezt kár lenne kihagyni!

A helyszín a szokásos, ismét a Móra Ferenc Múzeum előtti lépcsőkön készül el a minden bizonnyal emlékezetes kép.

A két médiapartnernél, a Délmagyarországnál és a Rádió 88-nál is napokon keresztül lehet majd meccsbelépőkért játszani, így érdemes lesz figyelni a felhívásokat.

A rangadóra már a jegymester.hu-n lehet belépőt vásárolni (1500 forintba kerül), elővételben pedig az újszegedi sportcsarnokban szeptember 8-án és 9-én lesz árusítás.

Aki elmegy a meccsre, ajándékot kap, ami nagy valószínűséggel minden MOL- Pick Szeged-szurkoló szívét megmelengeti majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.09.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

AZ ÖSSZES HÍR