Zubai Szabi: Szeretjük, ha a csarnokban sok a kék szín!

Vissza
Zubai Szabi: Szeretjük, ha a csarnokban sok a kék szín!

Csapatunk a vasárnapi pihenő után folytatja a felkészülést a 2016–2017-es bajnoki szezonra. Péntektől a vajdasági Magyarkanizsán szerepelünk a VI. Kanizsa-kupa nemzetközi férfi kézilabdatornán. Zubai Szabolcs csapatkapitánnyal beszélgettünk a hétfő délelő

– Megizzadtál rendesen! Kemény volt a tréning?

– Ez már a második póló rajtam, mert cserélnem kellett. A rossz idő miatt elmaradt a kinti futás, így a teremben kezdtünk, és már az is pörgös volt, így pólót váltottam, de az új is vizes lett.

– Milyen volt a két temesvári edzőmeccs?

– Ha valaki azt hitte, hogy nagyon jók vagyunk, az láthatta, hogy ettől még messze vagyunk. Sokat kell dolgoznunk, hogy jó eredményeket érjünk el.

– Mi volt a leginkább gond?

– Kicsit adok-kapok jellegű volt a játékunk, ezt a Mister nem szereti. Csapatilag kell fejlődnünk, ebben kell leginkább előrelépnünk.

– Pénteken irány Magyarkanizsa. Ismét népes szegedi szurkolótábor buzdít majd benneteket! Ez nagyszerű érzés lehet!

– Olyan, mintha a szurkolóink hazajárnának, tudom, hogy mennyire várják és szeretik ezt a tornát. Mi is szeretjük, ha a csarnokban sok a kék szín. Temesváron is voltak szurkolóink, nekik köszönjük, hogy ott voltak, mert jó hallani a „Pick Szeged” biztatást.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.08.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR