Hét meccsünk lesz szeptemberben

Vissza
Hét meccsünk lesz szeptemberben

Csapatunk a felkészülés közepén jár, de egyre közelebb kerül szeptemberhez, amikor is már éles meccseket játszunk. Hét meccset vívunk majd, hatot az NB I-ben, egyet a VELUX EHF Bajnokok Ligájában.

Kezdjük a legfontosabbal. Elmarad a Nexe elleni utolsó hazai edzőmeccsünk. Azért történt változás a programban, mert szeptember 3-án már bajnokit játszunk, méghozzá idegenben az Eger ellen.

Felkészülésünk negyedik hetében járunk. Eddig minden úgy alakul, ahogyan elterveztük, szerencsére sérülések nem akadályozták az alapozást. A srácok nem unatkoznak, hiszen a taktikai variációk elsajátítása mellett a jó kondi megszerzése is még mindig fontos feladat.

Közelítünk a már említett szeptemberhez, ami igazán húzós lesz, hét meccs vár ránk. Hatot az NB I-ben, egyet a VELUX EHF Bajnokok Ligájában vívunk. Lesz köztük rangadó is, máris az első hazai találkozónk, szeptember 10-én (szombat), 18 órakor, amikor a Grundfos Tatabánya érkezik hozzánk.

A hónap utolsó hétvégéjén pedig már BL-meccset vívunk, jön a német Löwen, amellyel az elmúlt két évben szintén találkoztunk az európai topsorozatban.
Ne rohanjunk ennyire előre (!), pénteken és szombaton Temesváron vívunk edzőmeccseket, majd a jövő héten a VI. Kanizsa-kupán szerepelünk. A vajdasági tornán ott lesz az olimpián szereplő Thiagus Petrus és Matej Gaber – a brazil és a szlovén együttes is a legjobb nyolc között van –, így teljes kerettel vesszük fel a harcot Magyarkanizsán.

Szerdán két foglalkozás vár a fiúkra, a délelőtti edzésről élőben jelentkezünk, a tréning végén pedig interjút láthatnak csapatunk Facebook-oldalán Bánhidi Bencével.

A program:

Szeptember 3., 18 óra: Eger–MOL-Pick,

Szeptember 10., 18: MOL-Pick–Tatabánya,

Szeptember 13., 18: Mezőkövesd–MOL-Pick,

Szeptember 17., 18: Budakalász–MOL-Pick,

Szeptember 20., 18: Gyöngyös–MOL-Pick,

Szeptember 25., 17: MOL-Pick–Löwen,

Szeptember 27., 18: MOL-Pick–Orosháza.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.08.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR