Itthon edzünk! Szerdán edzőmeccs

Vissza
Itthon edzünk! Szerdán edzőmeccs

csapatunk hétfő reggel már edzésen vett részt. Ismét Szegeden tart foglalkozást Juan Carlos Pastor vezetőedző. Szerdán 18 órakor az Orosháza ellen hazai pályán első edzőmeccsünket vívjuk.

Hétfőn az újszegedi Ligetben kezdődött az első tréning, itt futottak a játékosok. A 3 bemelegítőkörbe bekapcsolódott Juan Carlos Pastor vezetőedző és Marko Krivokapics másodedző is. Ezután 15 perc iramfutás következett. Egy perc lassú, egy perc közepes, egy perc gyors - így váltakoztak a penzumok. Pedro volt a "nyúl", spanyol jobbszélsőnknek csak a hátát látták a többiek.

Jó hír, hogy mindenki rendben, néhányan kihagyták a futást - Buntic, Zubai, Blazevic, Obranovic -, ők egyből a kondiban kezdtek. A ligeti körök után jött a kondi, itt is rendesen megmozgatták magukat a fiúk.

Hétfőn 18 órától újabb tréning következik, ekkor már a labda is előtérbe kerül.

És végre jön a szerda, az idény első edzőmeccse. 18 órakor az Orosházát fogadjuk. A meccset ingyen nézhetik meg a szurkolóink. 16 órától a sportcsarnok jegypénztárában is lehet majd idénybérletet vásárolni!

Szombaton 17 órakor a Gyöngyös érkezik hozzánk, így igazán pörgös lesz a hét, két meccset is játszunk. Erre mondják a szurkolóink mellett a srácok is: végre!

CSAK ELŐRE

- Süli Róbert -  

Közzétéve: 2016.08.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR