A végső visszaszámlálás! Vasárnap Pick-nik II.

Vissza
A végső visszaszámlálás! Vasárnap Pick-nik II.

Vasárnap 15 órakor hivatalon is megkezdődik a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata számára a felkészülés. Az újszegedi Partfürdőn a keret ismét a szurkolókkal közösen indítja a szezont, immár a II. Pick-nikkel!

A hajrá kezdődött meg a szabadságban. A hétvégén kezdünk, sok-sok MOL-Pick Szeged szurkoló számolja már vissza a napokat, sokaknak hiányzott már kézilabda, a kedvenc csapata, a MOL-Pick Szeged. Már csak néhány nap és találkozhatnak a kedvencekkel. A keret július 24-én (vasárnap) az újszegedi Partfürdőre érkezik.

Két hiányzónk lesz, Thiagus Petrus a brazil, míg Matej Gaber a szlovén nemzeti együttessel készül a riói olimpiára.

A többiek itt lesznek! A csapat együtt, közösen érkezik majd a Pick-nikre, ezután egy kis beszélgetés lesz a színpadon, majd egy nem mindennapi futam a Tiszán.
 
Sárkányhajó bemutató lesz, szurkolóink két hajót is neveztek, mellettük a szponzorok és a Pick is kiállít egy egységet a bemutatóra. Lesz izgalom, lesz szurkolás, nem lehet kérdés, hogy remek lesz a hangulat. 
 
Egy éve is jól sikerült a Pick-nik, a szervezők remélik, hogy ismét benépesül majd a helyszín, ahol lehetőség lesz közös fotót készíteni a játékosokkal.
 
Csak előre!

Közzétéve: 2016.07.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR