Alakul a felkészülési programunk

Vissza
Alakul a felkészülési programunk

Csapatunk játékosai és szakmai stábja a szabadságát tölti. Az idényt, az immár II. Picknikkel július 24-én (vasárnap) 15 órakor kezdjük az újszegedi Partfürdőn. Eldőlt, hogy a romániai Resicán, illetve a vajdasági Magyarkanizsán veszünk részt nemzetközi t

Kezdjük a legfrissebb hírrel: Thiagus Petrus, a MOL-Pick Szeged brazil válogatott játékosa hazája válogatottjával megnyerte a Pánamerikai játékokat.

A csapat tagjai jelenleg szabadságukat töltik, a játékosoknak van mit kipihenniük. Egyelőre nagy a csend a csapat körül, de ez közel egy hónap múlva megváltozik.
Arról már beszámoltunk, hogy július 24-én (vasárnap) 15 órakor az újszegedi Partfürdőn immár második alkalommal rendezzük meg a Pickniket, amelyen szurkolóink először találkozhatnak az új játékosokkal.

Ezután Szerbiába (Kopaonik) utazik a csapat, ott lesz edzőtáborban.
Az első edzőmeccset augusztus 10-én (szerda) 18 órakor vívjuk az újszegedi sportcsarnokban az Orosháza ellen. Augusztus 13-án (szombat) a Gyöngyös érkezik hozzánk.

Augusztus 19-én és 20-án a romániai Resicán szerepelünk egy négycsapatos nemzetközi tornán. Augusztus 26-ától pedig a szokásos, és a szurkolóink között nagy népszerűségnek örvendő Kanizsa-kupán indulunk a vajdasági Magyarkanizsán.
Szeptember 3-án utolsó edzőmeccsünket itthon a horvát Nexe ellen vívjuk.
Ez lesz tehát a programunk, érdemes a dátumokat naptárba beírni.

Csak előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.06.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR