Ortopédiai felmérés a Noé Egészségközponttal

Vissza
Ortopédiai felmérés a Noé Egészségközponttal

Partnerünkkel, a Noé Egészségközponttal együttműködve felmértük utánpótlás játékosaink lábainak egészségi állapotát, és az eredménytől függően biztosítottuk számukra a megfelelő gyógytalpbetétet.

Utánpótlás játékosaink egészségtudatosságának növelése a Noé Egészségközponttal közös célunk. Az együttműködés keretében különböző témákban egészsgénevelő előadás sorozatot indítottunk sportolóink és szüleik számára, ezúttal pedig ortopédiai felmérést végeztünk. Első alkalommal 70 játékosunk lábának állapotát mértük fel és dr. Gality Hrisztifor ortopéd szakorvos véleménye alapján minden gyerek a számára optimális gyógytalpbetéttel távozott. Azon játékosaink részére, akik nem tudtak részt venni a felmérésen, biztosítunk másik lehetőséget.

Közzétéve: 2016.06.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA-NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA-NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR