Véget ért az idény! Könnyes búcsú!

Vissza
Véget ért az idény! Könnyes búcsú!

Vasárnap hivataloson is befejeződött a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata számára a 2015-2016-os bajnoki szezon. Csapatunk két ezüstérmet szerzett, a Bajnokok Ligájában a legjobb 16 közé jutott. Vasárnap délelőtt a szurkolók a Partfürdőn található Gri

Kék füst, közel 200 szurkoló várta a fiúkat vasárnap délelőtt az újszegedi Partfürdőn található Grill teraszon. Szép hagyomány - az országban nem sokról tudunk -, hogy a szegedi hívek minden évben meghívják a csapatot, és elbúcsúztatják a távozó játékosokat. Potyogtak is rendesen a könnyek, mert most sok fiútól kellett elköszönni. A játékosok is nehezen találták a szavakat, könnyes volt a búcsú. Piotr Wyszomirski, Rajko Prodanovics, Antonio García Robledo, Roberto Parrondo, Ancsin Gábor, Dean Bombac, Niko Mindegíai, Marko Csuruvija, Vladimir Vranjes és klubban 10 évet játszó Ilyés Ferenc kapott ajándékot. 
 
Ezután az újszegedi Gellért Szabadidőközpontban a támogatókkal közösen köszöntek el az idénytől a szegedi sportolók. Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke méltatta a csapatot, azt, hogy Európa élvonalába tartozik a MOL-Pick Szeged. Nehéz volt a búcsú, a távozó kézilabdások itt is ajándékot kaptak.
 
Thiagus Petrus volt a délután fellépője, a brazil válogatott játékos beállt a kapuéra-bemutatóba, amiért hatalmas tapsot kapott. Csapatunk Facebook-oldalán ez a tánc meg is tekinthető, több játékos interjúval - Ilyés Ferenc és Zubai Szabolcs - közösen.
 
Este még a Toyota Kovács Road Show-ján a Dóm téren vett részt a teljes keret, majd elköszöntek egymástól a fiúk. Vasárnap este lezárult egy szép fejezet, júliusban pedig kezdődik egy teljesen új. Mindenkinek köszönjük, hogy velünk volt, minket erősített, sok sikert és boldogságot az életben.
 
Csak előre!

Közzétéve: 2016.05.23.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/25
Szombaton 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA-NEKA együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2022
11/26
Tizedik győzelmünk az NB I-ben

Magabiztosan , 36-24-re nyertünk a HSA NEKA ellen hazai pályán a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR