Pastor: Sikerülhet a bravúr!

Vissza
Pastor: Sikerülhet a bravúr!

Szombaton 15 órakor a MOL-Pick Szeged az MVM Veszprém együttesét fogadja a K&H ligában. Az idény utolsó meccse következik. Tét a bajnoki cím, ehhez két góllal kell nyernünk. Juan Carlos Pastor vezetőedző nyilatkozott a meccs előtt.

– Hatalmas a tét! A legfontosabb, hogy a játékosok minden pillanatát élvezzék a meccsnek. Várom, hiszen sokat dolgoztunk, rengeteget fejlődtünk, és egy nagy lehetőség kapujában állunk.

– Garantált a jó hangulat, a szegedi közönség, a szurkolótábor fantasztikus. Nem szabad a fiúknak zavarba jönniük, nem szabad, hogy nyomás nehezedjen rájuk. Koncentrálni kell, élvezni a meccs minden pillanatát.

- Fontos az az illúzió, amely most megvan a játékosoknak és a szurkolóknak is. Egy év kőkemény munkájával értük el ezt, hogy most esélyünk legyen a világ egyik legjobb csapata ellen. Nyugodtság! Sokszor hangoztatom, de most ez a legfontosabb, minden pillanatban nyugodtnak kell lennünk, és akkor sikerülhet a bravúr.

Közzétéve: 2016.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR