Ancsin Gabi: Meg kell halni a pályán!

Vissza
Ancsin Gabi: Meg kell halni a pályán!

A MOL-Pick Szeged csapat szombaton 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában az MVM Veszprém otthonában lép pályára. A meccset az m4 TV élőben adja. A csütörtöki tréning után Ancsin Gáborral beszélgettünk.

- Kemény volt az edzés?
 
- Célegyenesbe érkeztünk, most már apróbb részletekre helyezzük a hangsúlyt, de így is kemény edzéseken veszünk részt. 
 
- Mennyire sikerült fizikálisan felkészülni erre a meccsre? 
 
- Ezért a két meccsért dolgoztunk. A Magyar Kupa nem sikerült, most Veszprémbe megyünk, ahol még keményebb lesz, de ha Debrecenhez hasonlóan jól és határozottan védekezünk, akkor sikerülhet a bravúr.
 
- 250 szegedi szurkoló ott lesz a lelátón! Ez sokat jelent majd?
 
- Fontos az, hogy a szurkolóink biztassanak bennünket. Fontos szerepük lesz nekik is, mert ők egy plusz játékosnak számítanak. Nagyon bízom benne, hogy olyan eredményt érünk el, ami után Szegeden marad esélyünk megszerezni a magyar bajnoki címet. 
 
- Ilics semlegesítése döntő lehet?
 
- Olyan lövősora van a Veszprémnek, amire nagyon oda kell figyelni, így Ilicsre is. Fontos feladat lesz, mert bárhonnan képesek gólt szerezni.
 
- Milyen formában vagy?
 
- Friss vagyok, jó erőben vagyok, meg kell halni a pályán nekem és a csapatnak is. Debrecen után még jobban összekovácsolódtunk, és ez mindenképpen erőt kell, hogy adjon nekünk. 
 
- Süli Róbert -

Közzétéve: 2016.05.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR