Az utolsó előtti hazai bajnokink

Vissza
Az utolsó előtti hazai bajnokink

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában (1-6. helyért) a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Csurgói KK-t fogadja. Idén háromszor játszottunk a Somogy megyei együttessel, és háromszor nyertünk.

33-25 itthon, 28-26 idegenben, majd 34-25 újból idegenben, Nagyatádon. Ez eddig a mérlegünk a 2015-2016-os szezonban a Csurgói KK ellen. Három meccs, három győzelem. Igazán csak egy találkozón izzadtunk meg, kettőt magabiztosan nyertünk.

Eddig minden meccsünket megnyertük a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában, hétszer játszottunk, hétszer nyertünk. Még három bajnokink van hátra. A CSKK elleni meccs után - szombat, 18 óra - irány Veszprém (május 14.), majd következik itthon az utolsó találkozó (május 21.).

Szurkolóink még kétszer láthatják itthon a fiúkat, a kedvenceket, így a Csurgó ellen is bízik benne mindenki, hogy népes tábor előtt játszhatunk. 

Rajko Prodanovics játéka továbbra is kérdéses, szerb szélsőnk lába még nem teljesen tökéletes. A többiek rendben, csütörtök este egy edzés szerepelt a programban. Ekkor nem került elő a labda, mindenki kondizott, egyéni edzésen vett részt. 

Pénteken délelőtt edz a csapat, természetesen taktikai értekezlettel indul a nap, majd jön a tréning. 

Nálunk a rájátszásban Ancsin Gábor szerezte a legtöbb gólt, válogatott átlövőnk 27-szer volt eredményes, őt követi Robledo 25, Prodanovics 23, Källman és Vranjes 20-20 találattal. 

A CSKK-nál Cavor 26 gólt szerzett, Mota 25-öt, míg Faluvégi 21-et. A vendégeknél pályára lép Herbert Gábor, csapatunk egykori kiválósága, aki minden bizonnyal utoljára játszik a Pick ellen, hiszen a nyáron elhagyja jelenlegi csapatát, és visszaköltözik Szegedre. 

A meccsünkről a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 pedig élőben jelentkezik. 

Közzétéve: 2016.05.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR