Tíz góllal nyertünk a Tatabánya otthonában

Vissza
Tíz góllal nyertünk a Tatabánya otthonában

Magabiztos, 33-23-as győzelmet aratott a MOL-Pick Szeged a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában, a Tatabánya otthonában. Végig vezettünk, és továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban.

Tatabánya-MOL-Pick Szeged 23-33 (9-17)
Férfi kézilabda NB I, rájátszás az 1-6. helyért, 7. forduló. Tatabánya, 1000 néző. Vezeti: Horváth, Marton.
Tatabánya: Mijatovics - Pásztor Á. 9/3, Harsányi, Dénes, Mazák, Szöllősi 1, Bodó 3. Csere: Borbély (kapus), Vujovics 3, Juhász 2, Crnoglavac 1, Vaskó, Rosta M. 2, Gábor 1. Vezetőedző: Vladan Matics.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Parrondo 2, Balogh 2, Mindegía 3, Vranjes 1, Ilyés 2, Källman 5. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic, Thiagus Petrus 2, Robledo 4, Bombac 2, Ancsin 4, Csuruvija 2/1, Zubai 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 4/3, ill. 3/1.
Kiállítás: 4, ill. 10 perc.

Nem volt kérdés, a 20. perc után sikerült meglépnünk, így a végén elmaradt a nagy csata, simán 33-23-ra nyertünk a Tatabánya otthonában.

Mindegía és Ilyés góljaival indult a találkozó, 6-6-nál még egyenlített a Bányász, azonban 9-8 után feljavult a védekezésünk, az utolsó 10 percben egyetlen gólt kaptunk, míg mi nyolcat berámoltunk. 

A második félidőben a fiatal hazai csapat küzdött, hajtott, de a jól játszó MOL-Pick ellen nem volt esélyük. Thiagus Petrus az utolsó pillanatokban alakította ki a 10 gólos különbséget, így továbbra is veretlenek vagyunk a bajnokságban.

Juan Carlos Pastor: - Az első félidőben dőlt el a meccs, ott kiválóan védekeztünk, és nagyobb előnyt szereztünk. A szünet után inkább felváltva estek a gólok. Most a Csurgó elleni hétvégi mérkőzésre készülünk majd, csak utána figyelhetünk a Veszprémmel vívandó bajnokira. 

Balogh Zsolt: - Az első 30 perccel lehetünk jobban elégedettek, ott körülbelül a tudásunk 80 százalékát nyújtottuk, ami elég volt a sikerhez. A tatabányaiak fiatal csapattal álltak fel, de így is helyt álltak, elismerés jár nekik ezért. Jó formában vagyunk, de ez nem elég, dolgoznunk kell tovább.


Közzétéve: 2016.05.04.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR