Edzés pénteken, edzés szombaton

Vissza
Edzés pénteken, edzés szombaton

Csapatunk csütörtök este 35–24-re nyert a Vác otthonában a K&H férfi kézilabdaliga rájátszásában (1–6. helyért). Pastor edző pénteken és szombaton is tart edzést, a jövő héten két meccset játszunk.

– Egy kicsit megijedtem a sérülésemnél, de megnyugtatok mindenkit, hogy nincs nagy gond. Először nagyon fájt a térdem, de nincs semmi gond szerencsére. Ez egy nagyszerű győzelem volt, főként azért, mert végig élveztük a játékot, eredményesen kézilabdáztunk – nyilatkozta a Vác elleni győzelem után Niko Mindegía, aki ötször vette be ellenfelünk kapuját.

Péntek délelőtt futás és kondizás szerepel a programunkban, és szombat délelőtt is lesz edzésünk. Ez sem véletlen, hiszen május 4-én (szerda) 18 órakor a Tatabánya otthonában lépünk pályára. A meccset az m4 tévé élőben adja majd.

Május 7-én utolsó előtti hazai bajnokinkat vívjuk, ekkor 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban a Csurgói KK-t látjuk vendégül. Már csak 4 meccsünk van hátra a 2015–2016-os szezonból, az izgalmak fokozódnak. Eddig hat meccsen hatszor nyertünk, idén nincs bajnoki döntő, így a rájátszás végén hirdetnek bajnokot. Ha pontazonosság van, akkor az egymás elleni eredmény számít majd.

A nagy riválissal, a Veszprémmel május 14-én (szombat) 18.15-kor idegenben, míg 21-én (szombat) 15 órakor Szegeden csapunk össze.

Keretünkből Rajko Prodanovics vádlisérüléssel bajlódik, egyedül ő sérült, a többiek rendben.

A Vác elleni bajnokinkat pénteken (április 29.) 21.30-kor a Szeged TV felvételről adja.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.04.29.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/25
Szombaton 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA-NEKA együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2022
11/26
Tizedik győzelmünk az NB I-ben

Magabiztosan , 36-24-re nyertünk a HSA NEKA ellen hazai pályán a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR