Csütörtökön Vácott játszunk

Vissza
Csütörtökön Vácott játszunk

Csütörtökön 18 órakor a Vác otthonában lépünk pályára a K&H férfi kézilabdaliga rájátszásában (az 1–6. helyért). Az idei szezonban háromszor játszottunk a Pest megyei együttes ellen, és háromszor magabiztosan nyertünk.

A rájátszás második fordulójában fogadtuk a Vác csapatát, és akkor 36–23-ra nyertünk ellenük. Az alapszakaszban is kétszer diadalmaskodtunk, az újszegedi sportcsarnokban 40–29-re, míg idén februárban Vácott 33–21-re. Mindhárom meccs eredménye jól mutatja, hogy sok gólt szereztünk a Pest megyei együttes ellen, 36,3 a meccsenkénti átlagunk.

Öt meccset vívtunk, túl vagyunk a rájátszás felén. Háromszor idegenben lépünk még pályára, kétszer játszunk már csak otthon.

A küzdelem élesedik, hiszen idén nincs bajnoki döntő, a rájátszás végén hirdetnek bajnokot.

A Vác jelenleg az ötödik, eddig csak három meccset játszott, egyet megnyert – a Csurgói KK-t verték meg –, kétszer pedig kikapott. Legeredményesebb játékosuk az Darko Pavlovics, aki jó néhány magyar csapatban megfordult. Két egykori szegedi található a soraiban, Tóth Mihály kapus és az irányító Lendvay Péter.

Csapatunk hétfőn este már edzett, délelőtt Antonio García Robledo és Jonas Källman a Vörösmarty általános iskolában angolórán vett részt. Vadkerti Attila is elkísérte őket, és bekapcsolódtak az órába.

Továbbra is kérdéses Roberto Parrondo és Rajko Prodanovics szereplése, mindketten sérüléssel bajlódnak, a Balatonfüred ellen nem is játszottak.
Kedd délelőtt futás és kondi szerepelt a programban, délután pedig taktikai foglalkozás.

Csütörtökön 9 órakor Zubai Szabolcs a Pusztamérgesi Általános Iskola vendége lesz, pénteken 10.55-kor Ilyés Ferenc a szőregi Kossuth Lajos Általános Iskolában vesz részt a „Küzdj meg a bajnokkal” programban, amelyet a Csongrád megyei Szabadidősport-szövetség szervez.

A csütörtöki meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, csapatunk Facebook- és Twitter-oldala részeredményekkel jelentkezik.

- Süli Róbert - 

 

Közzétéve: 2016.04.26.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

2023
09/22
Nincs megállás, szombaton irány Veszprém

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR