Tappancsos fotózáson vett rész a csapat

Vissza
Tappancsos fotózáson vett rész a csapat

Ma délután a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány fotózásán vett részt a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. 2014-ben a Pick szerepel az alapítvány naptárán.

A szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány egy évvel ezelőtt az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapatával készített egy jótékonysági naptárt. Az akció sikeres volt, a kétszeres magyarkupa-győztes és LEN-kupa-győztes együttes tagjairól készült falinaptár kelendő volt.

Idén a Pick Szeged csapatát kereste meg a Tappancs. A város legnépszerűbb csapata gyorsan igent mondott a felkérésre, és a játékosok nagy örömmel vállalták, hogy 2014-ben ők szerepeljenek a naptáron.

Szerda délután a rókusi vasútállomás egyik esztergaműhelye volt a helyszín. Igaz retró hangulata volt a szerelőműhelynek. Ancsin Gábor nyitotta a sort, a válogatott átlövő két saját kutyájával (Sága és Atlasz) állt az objektív elé. Ezután Balogh Zsolt egy kiskutyával (Szelíd), majd Tóth Mihály már egy nagyobb tappancsos kutyussal (Barna) pózolt, aki a végén még pacsit is nyomott a fiatal kapusnak. Niko Mindegía, a Pick spanyol válogatott irányítója volt az, aki először vett a kezébe egy macskát (Bendő). A közönségkedvenc játékos imádja az állatokat, Spanyolországban több kutyája és macskája is van.

A fotózás késő estig tartott, a Parrondo, a Vadkerti és a Krivokapics família teljes létszámmal kapcsolódott be az akcióba. A naptár minden valószínűség szerint december már kapható lesz, a befolyt összeg a Tappancs Alapítványé.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.11.06.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR