Tappancsos fotózáson vett rész a csapat

Vissza
Tappancsos fotózáson vett rész a csapat

Ma délután a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány fotózásán vett részt a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. 2014-ben a Pick szerepel az alapítvány naptárán.

A szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány egy évvel ezelőtt az A-Híd Szeged férfi vízilabdacsapatával készített egy jótékonysági naptárt. Az akció sikeres volt, a kétszeres magyarkupa-győztes és LEN-kupa-győztes együttes tagjairól készült falinaptár kelendő volt.

Idén a Pick Szeged csapatát kereste meg a Tappancs. A város legnépszerűbb csapata gyorsan igent mondott a felkérésre, és a játékosok nagy örömmel vállalták, hogy 2014-ben ők szerepeljenek a naptáron.

Szerda délután a rókusi vasútállomás egyik esztergaműhelye volt a helyszín. Igaz retró hangulata volt a szerelőműhelynek. Ancsin Gábor nyitotta a sort, a válogatott átlövő két saját kutyájával (Sága és Atlasz) állt az objektív elé. Ezután Balogh Zsolt egy kiskutyával (Szelíd), majd Tóth Mihály már egy nagyobb tappancsos kutyussal (Barna) pózolt, aki a végén még pacsit is nyomott a fiatal kapusnak. Niko Mindegía, a Pick spanyol válogatott irányítója volt az, aki először vett a kezébe egy macskát (Bendő). A közönségkedvenc játékos imádja az állatokat, Spanyolországban több kutyája és macskája is van.

A fotózás késő estig tartott, a Parrondo, a Vadkerti és a Krivokapics família teljes létszámmal kapcsolódott be az akcióba. A naptár minden valószínűség szerint december már kapható lesz, a befolyt összeg a Tappancs Alapítványé.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.11.06.

TOVÁBBI HÍREK

2022
09/24
A második félidőben ritmust váltottunk

Negyedik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában. A szoros első félidő után 37-26-ra nyertünk a Dabas otthonában.

2022
09/23
Szombaton a Dabas otthonában szerepelünk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában a Dabas otthonában lépünk pályára. Az NB I-ben az idei szezonban ez lesz az első idegenbeli meccsünk.

AZ ÖSSZES HÍR