A bizalmi kör vendége volt mesterünk

Vissza
A bizalmi kör vendége volt mesterünk

Kedd délelőtt a Tiszavirág étterem és kávézó vendége volt Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője. Trénerünk a Bizalmi kör meghívására érkezett az eseményre.

Az első alkalommal jöttek össze a Bizalmi kör tagjai kedd délelőtt Szegeden. A randevú helyszíne a Tiszavirág étterem és kávézó volt. A szűk körű esemény vendége pedig Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged vezetőedzője volt.

A téma a bizalom volt. Mesterünk egy szenzációs prezentációval kezdett, 20 percen keresztül vázolta filozófiáját, azt, amit szeretne megvalósítani a csapatnál. Elárulta, hogy miből nem enged, mit enged, mik az elvárásai a csapattal kapcsolatosan. Ezután a résztvevők kérdezhettek a Pick trénerétől, aki mindenre válaszolt.

A remek hangulatú esemény közel két óráig tartott, bizony Juan Carlos Pastornak kapkodnia kellett a lábát, hogy odaérjen a délelőtti tréningre.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.11.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR