Ancsin Gábor: A szurkolókkal együtt sikerülhet!

Vissza
Ancsin Gábor: A szurkolókkal együtt sikerülhet!

Csapatunk szerda délelőtt edzett, készül a hétvégi debreceni Magyar Kupa négyes döntőre. Szombaton az elődöntőben 12 órakor a Mezőkövesd lesz az ellenfelünk, vasárnap a helyosztókat (14 óra: bronzmeccs, 16 óra: döntő) rendezik. Ancsin Gáborral, a MOL-Pick

– Februárban és márciusban a legjobb szegedi játékosnak választottak meg a szurkolók! Ez nagy elismerés!

– Köszönöm szépen a bizalmat, azt, hogy engem láttak a legjobbnak. Jó érzés, hogy engem választottak meg, remélem, hogy a hétvégén is bizonyítani tudom, hogy jó döntés volt ez részükről.

– Az edzésen rendesen sült a kezed, de a magyar válogatottban is nyolc gólt szereztél a franciák ellen, így remek formában vagy. Maradt a gólokból az MK-döntőre is?

– Mostanában jól jön ki a lépés, remélem, ezt át tudom menteni a Magyar Kupa-döntőre is, mert a Veszprém ellen is fontos lenne gólokat szerezni. Úgy gondolom, hogy – nem lebecsülve az elődöntős ellenfeleket – Szeged–Veszprém finálé lesz a Főnix Csarnokban.

– Ilyenkor már dolgozik benned a drukk, vagy csak a meccs napján jelentkezik?

– Lassan kezd egyre jobban fokozódni bennem az izgalom. Már elkezdtük a videózást, a taktikai felkészülést, a hangolást. Nehéz lesz a hétvége, de a mi csapatunk nagyon együtt van, és ez az egyik legfontosabb dolog a sportban.

– Debrecen egy új helyszín. Van esetleg élményed a Főnix Csarnokkal kapcsolatban?

– A válogatottal két éve a spanyolok ellen játszottunk már a Főnixben, amely méltó helye lesz a négyes döntőnek. Remek az atmoszférája!

– A szegedi szurkolók kocsikkal, buszokkal érkeznek szurkolni nektek. Ez mindenképpen jó érzés?

– Biztos, hogy pluszembert jelentenek nekünk a pályán, arra kérek mindenkit, ha tehetik, akkor minél többen jöjjenek biztatni bennünket, és közösen nyerjük meg a Magyar Kupát.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.04.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR