Ancsin Gábor: A szurkolókkal együtt sikerülhet!

Vissza
Ancsin Gábor: A szurkolókkal együtt sikerülhet!

Csapatunk szerda délelőtt edzett, készül a hétvégi debreceni Magyar Kupa négyes döntőre. Szombaton az elődöntőben 12 órakor a Mezőkövesd lesz az ellenfelünk, vasárnap a helyosztókat (14 óra: bronzmeccs, 16 óra: döntő) rendezik. Ancsin Gáborral, a MOL-Pick

– Februárban és márciusban a legjobb szegedi játékosnak választottak meg a szurkolók! Ez nagy elismerés!

– Köszönöm szépen a bizalmat, azt, hogy engem láttak a legjobbnak. Jó érzés, hogy engem választottak meg, remélem, hogy a hétvégén is bizonyítani tudom, hogy jó döntés volt ez részükről.

– Az edzésen rendesen sült a kezed, de a magyar válogatottban is nyolc gólt szereztél a franciák ellen, így remek formában vagy. Maradt a gólokból az MK-döntőre is?

– Mostanában jól jön ki a lépés, remélem, ezt át tudom menteni a Magyar Kupa-döntőre is, mert a Veszprém ellen is fontos lenne gólokat szerezni. Úgy gondolom, hogy – nem lebecsülve az elődöntős ellenfeleket – Szeged–Veszprém finálé lesz a Főnix Csarnokban.

– Ilyenkor már dolgozik benned a drukk, vagy csak a meccs napján jelentkezik?

– Lassan kezd egyre jobban fokozódni bennem az izgalom. Már elkezdtük a videózást, a taktikai felkészülést, a hangolást. Nehéz lesz a hétvége, de a mi csapatunk nagyon együtt van, és ez az egyik legfontosabb dolog a sportban.

– Debrecen egy új helyszín. Van esetleg élményed a Főnix Csarnokkal kapcsolatban?

– A válogatottal két éve a spanyolok ellen játszottunk már a Főnixben, amely méltó helye lesz a négyes döntőnek. Remek az atmoszférája!

– A szegedi szurkolók kocsikkal, buszokkal érkeznek szurkolni nektek. Ez mindenképpen jó érzés?

– Biztos, hogy pluszembert jelentenek nekünk a pályán, arra kérek mindenkit, ha tehetik, akkor minél többen jöjjenek biztatni bennünket, és közösen nyerjük meg a Magyar Kupát.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.04.13.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/31
Keszi bácsit idézve: Mindenki!

Péntek 18.15-kor megkezdődik a bajnoki döntő. Az első meccset hazai pályán, a PICK Arénában vívjuk a Telekom Veszprém ellen.

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR