Ovikézi a Kölyöksziget oviban

Vissza
Ovikézi a Kölyöksziget oviban

Immár ovis kézilabdások is erősítik a Pick Szeged utánpótlását. Néhány héttel ezelőtt a megújult és új néven működő Kölyöksziget oviban tart edzéseket minden csütörtökön Bucsányi Ibolya és Vadkerti Attila.

– Van zsivaj, de jó látni, hogy mennyire várnak bennünket  a gyerekek. Bucsányi Ibolya tartja a foglalkozásokat, a játékon van a fő hangsúly, itt még azért nem tanuljuk a lépésszabályt, a kétszer indulást, illetve taktikát sem, játszunk, labdázunk, megszerettetjük a mozgást. Ott vagyok a legtöbb edzésen, mindig fontos feladat, hogy le kell kötni a gyerekeket, akik a legkisebb kézilabdásaink a Pick Szeged utánpótlásában. Szeretnénk még több helyre eljutni, szélesíteni a bázisunkat, ez volt a tervünk az idénykezdéskor, és ebben szerencsére jó úton járunk – nyilatkozta Vadkerti Attila, a Pick Szeged utánpótlás operatív igazgatója. 

Közzétéve: 2016.04.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR