Most nem kellett izgulni, simán nyertünk

Vissza
Most nem kellett izgulni, simán nyertünk

34-25-re nyertünk Nagyatádon, a Csurgói KK otthonában a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában (1-6. helyért). Végig uraltuk a meccset, egy 6-0-ás rohammal nyitottunk, ami meghatározta a bajnoki végkimenetelét.

Csurgói KK-MOL-Pick Szeged 25-34 (9-17)
K&H férfi kézilabda liga, rájátszás az 1-6. helyért, 4. forduló, Nagyatád, 800 néző. Vezette: Bacs, Bóna.
Csurgói KK: Bartucz - Cavor 5, Gazdag, Mota 1, Mikita, Hadzimerovic 3, Hornyák. Csere: Székely (kapus), Dimitrivieszki 5/1, Pordán 2, Faluvégi 3, Döme 2, Tóth, Szkokán 1, Hanusz 2/1. Vezetőedző: Sótonyi László.
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 7, Vranjes 2, Thiagus Petrus 2, Ilyés 1, Källman 4, Bombac 4. Csere: Wyszomirski (kapus), Balogh, Zubai 1, Ancsin 7, Blazevic, Robledo 1, Csurivija 2/1, Hegedüs 1, Fekete 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 6, ill. 6 perc. 
Hétméteres: 4/2, ill. 2/1. 

Mindegía és Parrondo sérülés miatt nem is utazott el Nagyatádra, így két fiatal, Hegedüs Márk és Fekete Bálint került be a keretbe.

Parádésan kezdtünk, 6-0-val indítottunk - közben azért kihagytunk két ziccert -, 8 percig a CSKK nem tudott a kapunkba találni. A hazaiak egyszer még feljöttek 2 gólra, de ezután Sierra a kapuban lehúzta a rolót, elől pedig könnyű gólokat szereztünk, "szétfutottuk" a hazaiakat, így egyre nagyobb lett a különbség.

A Sierra-show a második félidő elején is folytatódott, így pillanatok alatt tíz lett "közte". Ancsin Gabi is rendesen megszórta magát, jött a kapuba Piotr Wyszomirski, aki egyből egy hetesvédéssel jelezte, hogy ő sem adja alább, mint Sierra. Volt olyan időszak, amikor 12 góllal is vezettünk, a hajrában Cavor révén közelebb került a CSKK, de ez csak arra volt elegendő, hogy ne legyen tíz gólos a szegedi győzelem, amely így is magabiztos lett. 34-25.

Juan Carlos Pastor: - Örülök annak, hogy ilyen magabiztosan nyertünk, az első félidőben koncentráltan kezdtünk, jól védekeztünk, és könnyű gólokat szereztünk. Elégedett voltam a fiúkkal!


Közzétéve: 2016.04.02.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR