Szombaton Mezőkövesdre utazunk - forgatások a Picknél

Vissza
Szombaton Mezőkövesdre utazunk - forgatások a Picknél

Az elmúlt héten a válogatott játékosok nélkül készült a Pick Szeged. A héten már teljes a keret, szombaton 18 órakor idegenben, Mezőkövesden lépünk pályára.

Kezdjük a legfontosabbal, az már biztos, hogy az EHF-kupában az első meccset Lisszabonban november 23-án (szombat) 20.30-kor vívjuk. A portugál Benfica ellen oda-visszavágós rendszerben dől el a továbbjutás kérdése, a tét a legjobb 16 közé kerülés. A napokban az is eldől, hogy a visszavágót mikor rendezzük az újszegedi sportcsarnokban.

Hétfőtől teljes kerettel készül a csapatunk, szombaton 18 órakor idegenben, Mezőkövesden lépünk pályára,újabb bajnoki játszunk. Ma már két edzés szerepel a csapat programjában.

Hétfő este 19.30-től a Szeged VTV vendége lesz Juan Carlos Pastor vezetőedző, és segítője, Marko Krivokapics, Bittmann Emil műsorvezető élőben beszélget a két a szakemberrel.

A héten több országos tévétársaság is érkezik hozzánk. Szerdán délután - ekkor lesz a Tappancs alapítvány fotózása - a Sport Klub forgat majd Szegeden, míg csütörtök délelőtt a Digi Sport látogat meg bennünket.

A szombati Mezőkövesd elleni meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol majd be.

- süli róbert -

Közzétéve: 2013.11.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR