Szerdán 18 órakor a Tatabányát fogadjuk

Vissza
Szerdán 18 órakor a Tatabányát fogadjuk

A MOL-Pick Szeged csapata szerdán (március 30.) 18 órakor a K&H liga rájátszásában (1-6. helyért) a Grundfos Tatabánya együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A meccset az m4 televízió élőben közvetíti.

Szerdán (március 30.) következik a 3. forduló a 1-6. helyért tartó rájátszásban, a Vác elleni győzelem után ismét hazai pályán szerepelünk. Ellenfelünk a Grundfos Tatabánya lesz, amely hasonló mutatókkal áll a bajnokságban, mint mi, azaz kétszer nyert eddig a második körben, a rájátszásban. 

A MOL-Pick Szeged az első meccsén Balatonfüreden nyert 30-20-ra, majd az elmúlt szombaton 36-23-ra verte a Váci KSE együttesét. Az egykori Bányász 24-20-ra nyert a Csurgói KK otthonában, majd hazai pályán 29-24-re verte a Füredet. 

Az idei szezonban harmadszor találkozunk a Vladan Matics által irányított Tatabányával. Idegenben 27-26-ra kikaptunk, itthon azonban magabiztosan vágtunk (29-23) vissza a vereségért.

Húsvét hétfőn már edzésen vett részt a MOL-Pick Szeged, de így is hosszú idő után volt a játékosoknak egy szabad vasárnapja.

A Vác ellen Sierra és Zubai is kisebb sérülés miatt pihent, ők ketten mindenképpen ott lesznek a szerdai bajnokin. Marko Csuruvija az elmúlt héten lett beteg, így az ő játéka kérdéses, de esély van arra, hogy játszhasson.

A szerdai bajnokit az M4 TV élőban adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 pedig élőben jelentkezik a meccsről. 

Közzétéve: 2016.03.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR