Szombaton Nagyatádon zárunk

Vissza
Szombaton Nagyatádon zárunk

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga alapszakaszának utolsó fordulójában Nagyatádon a Csurgói KK ellen zárunk. Az már eldőlt, hogy a MOL-Pick Szeged az élen végez.

Tétje már nincs az utolsó bajnokinknak, csak a hazaiaknak, csak a Csurgói KK-nak fontos a meccs, mert ha legyőznek bennünket, akkor az alapszakaszt a harmadik helyen zárják, jobb egymás elleni eredménynek öszönhetően megelőznék a Balatonfüred együttesét. 

Minden más eredménynél maradnának negyedikek, mert a Füred az utolsó körben a sereghajtó PLER-t látja vendégül, így a papírforma biztos Balaton-parti győzelmet ígér.

Szóval azért tart a számolgatás, és egyelőre még nincs biztos ötödik sem. Jelenleg a Vác áll - nincs több meccsük - ebben a pozícióban, de ha a Gyönygös nyer Tatabányán, akkor a Heves megyeiek lesznek az ötödikek. Sok még a ha, így még mi sem tudjuk, hogy jövő héten szerdán (március 16.) hol kezdjük a rájátszást, ami az 1-6. helyért zajlik.

Ha marad a jelenlegi sorrend, akkor a harmadik Füred otthonába utazunk, ha a CSKK feljebb lép, akkor ismét irány Nagyatád. 

Erre mondják, hogy szép sűrű program, szurkolóink izgulhatnak, drukkolhatnak, hiszen meccs meccs hátán következik.

A szombati bajnokival kapcsolatosan jó hír, hogy a Szeged TV ismét élőben adja a meccset, így a TV youtube csatornáján megnézhetik a nagyatádi fellépést. A delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik majd.

Az biztos, hogy Zubai Szabolcs továbbra is pihen, kapitányunk bokája a Kielce-meccs után bedagadt, ezért pihenőt kapott. Piotr Wyszomirski a Bányász elleni melegítés alatt sérült meg, egy labda fejen találta, és vaksz ment a szemébe. Jó hír, hogy nincs nagy gond, így lengyel válogatott kapusunk ott lesz a bajnokin. Csapatunk a péntek délelőtti edzést követően útra kel, az éjszakát Nagyatádon tölti, szombaton pedig jön a meccs.

Gyerünk kékek! Csak előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.03.10.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/29
Irány Celje! Kezdődik a második kör (Útinapló)

Szerda 18.45-kor a Machinesseker Bajnokok Ligájában a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk a két napos túráról.

2022
11/28
Pénteken Zozo és Miki gyűjt adományt a Tappancsnak

Péntek 17 órakor a Napfény Parkban található TESCO-ban gyűjt adományt a Tappancsnak Szita Zoltán és Rosta Miklós.

AZ ÖSSZES HÍR