Megérkezett a MOL-Pick Szeged Kielcébe

Vissza
Megérkezett a MOL-Pick Szeged Kielcébe

Szombat kora délután szerencsésen megérkezett a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a lengyelországi Kielcébe. A Vive Tauron Kielce ellen vasárnap 18 órakor utolsó BL-csoportmeccsünket vívjuk.

Szombat hajnal 4.30-kor perckor, amikor a játékosok legtöbbje már az újszegedi sportcsarnok felé tartott, ebben az időpontban Szeged belvárosa nem volt csendes, sok-sok fiatal a buliból éppen hazafelé tartott, így ők azt láthatták, hogy a MOL-Pick Szeged csapatbusza a Belvárosi hídon halad a fiúkért. 5-kor indultunk, 7 óra előtt már a Liszt Ferenc reptéren voltunk, majd 9 órakor pontban felszállt a lengyel légitársaság gépe, amely 10.10-kor landolt Varsóban. Ezután egy közel 2 és fél órás buszázás várt ránk, a játékosok közül többen videót néztek olvastak, illetve a buszon lévő wifi jóvoltából híreket néztek a telefonjukon.
 
A Wyszomirski, Sierra, Prdodanovics, Parrondo, Ancsin, Balogh, Zubai, Vranjes, Bombac, Mindegía, Ilyés, Robledo, Blazevic, Thiagus Petrus, Källman, Csuruvija keret kelt útra. Természetesen a srácok csapatunk lengyel válogatott kapusát, Piotr Wyszomirskit rendesen fűzték, hiszen hazai földön lehet újból a kapus, így ő volt egész úton középpontban. 
 
Vasárnap 18 órakor a B csoportban utolsó meccsünket vívjuk, a Sport 1 élőben adja a találkozónkat. Zubai Szabi bokája is rendben, szombaton 18.30-tól lesz edzésünk. 

Közzétéve: 2016.03.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR