Zubai Szabi is rendben! Teljes a keret!

Vissza
Zubai Szabi is rendben! Teljes a keret!

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 18 órakor - élő: Sport 1 TV - a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, az utolsó fordulóban a lengyel Kielce otthonában lép pályára. Teljes a keretünk, Zubai Szabolcs bokasérülése is rendbe jött.

- Rendbe jött, ez nem gondoltam volna még hétfő reggel - nyilatkozta honlapunknak Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. A beállós a Vardar elleni meccsen szenvedett sérülést, szerencsére a kezeléseknek köszönhetően rendbe jött, így már csütörtökön a társakkal edzett.

- Rengeteg hibával játszotunk a Szkopje ellen, de ez már a múlt, csak előre tekintünk. Ha kedvezően alakul minden, akkor még előreléphetünk a tabellán, és én úgy gondolom, hogy a Kielce ellen idegenben is van esélyünk a győzelemre.

A csapat szombaton 5 órakor indul, Szeged-Budapest-Varsó-Kielce útvonalon jut el Lengyelországba. Este 18.30-tól lesz edzés.

Csapatunk Facebook-, Twitter-oldala friss hírekkel, videóval jelentkezik, csapatunk Instagram-oldala pedig fotókkal jelentkezik a helyszínről. A delmagyar.hu Útinapló formájában számol be a túráról, a Sport 1 TV élőben adja a meccset, Méhes Gáborék Kielcéből közvetítenek majd. A Rádió 88 friss hírekkel, és interjúkkal jelentkezik Kielcéből. 

Közzétéve: 2016.03.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/19
Utánpótlásunk is lezárta a szezont

Évek óta hagyomány klubunknál, hogy a szezon végén utánpótlás csapataink, játékosaink, edzőink és a szülők együtt, közösen zárják le a hosszú, sikeres idényt.

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

AZ ÖSSZES HÍR