Zubai Szabi is rendben! Teljes a keret!

Vissza
Zubai Szabi is rendben! Teljes a keret!

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata vasárnap 18 órakor - élő: Sport 1 TV - a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, az utolsó fordulóban a lengyel Kielce otthonában lép pályára. Teljes a keretünk, Zubai Szabolcs bokasérülése is rendbe jött.

- Rendbe jött, ez nem gondoltam volna még hétfő reggel - nyilatkozta honlapunknak Zubai Szabolcs, a MOL-Pick Szeged csapatkapitánya. A beállós a Vardar elleni meccsen szenvedett sérülést, szerencsére a kezeléseknek köszönhetően rendbe jött, így már csütörtökön a társakkal edzett.

- Rengeteg hibával játszotunk a Szkopje ellen, de ez már a múlt, csak előre tekintünk. Ha kedvezően alakul minden, akkor még előreléphetünk a tabellán, és én úgy gondolom, hogy a Kielce ellen idegenben is van esélyünk a győzelemre.

A csapat szombaton 5 órakor indul, Szeged-Budapest-Varsó-Kielce útvonalon jut el Lengyelországba. Este 18.30-tól lesz edzés.

Csapatunk Facebook-, Twitter-oldala friss hírekkel, videóval jelentkezik, csapatunk Instagram-oldala pedig fotókkal jelentkezik a helyszínről. A delmagyar.hu Útinapló formájában számol be a túráról, a Sport 1 TV élőben adja a meccset, Méhes Gáborék Kielcéből közvetítenek majd. A Rádió 88 friss hírekkel, és interjúkkal jelentkezik Kielcéből. 

Közzétéve: 2016.03.04.

TOVÁBBI HÍREK

2023
09/23
Győztes meccsel avattuk fel második számú mezünket

Nem volt kérdés, magabiztosan, 34-26-ra nyertünk a Fejér B.Á.L. Veszprém otthonában a K&H férfi kézilabda liga 4. fordulójában.

2023
09/22
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szeptember 27-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligája 3. fordulójában a dán Aalborg csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Borítsuk kékbe a PICK Arénát!

AZ ÖSSZES HÍR