Mario Sostaric: MOL-Pick Szeged!

Vissza
Mario Sostaric: MOL-Pick Szeged!

Szlovén válogatott szélsővel erősíti meg keretét nyártól a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. A 23 éves Mario Sostaric 3 éves megállapodást kötött csapatunkkal.

– A 192 centiméter magas jobbszélső, Mario Sostaric a következő szezontól minket erősít majd. A Velenje játékosa nagy fogás, Pastor mester kérése volt, hogy szerződtessük. Robbanékony, kiváló adottságokkal rendelkezik, a szakemberek is szép jövőt jósolnak neki – mutatta be a MOL-Pick Szeged új igazolását dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke.

Mario Sostaric 1992. november 25-én született. Eddig az RK Maribor Banikban és Gorenje Velenjében kézilabdázott. 192 centiméter magas, 93 kilogramm. A szlovén média „Super Marióként” emlegeti a szélsőt, de legtöbben Solenak szólítják. Kedvenc sportolója a tragikusan elhunyt zseniális horvát kosárlabdázó, Drazen Petrovic.

A 2013–2014-es szezonban játszott már a Bajnokok Ligájában, az elmúlt két idényben a Velenjével az EHF-kupában szerepelt. Az idei sorozatban a Jonas Larholmot is a soraiban tudó dán Holstebro búcsúztatta a szlovén együttest.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.02.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR