A forduló rangadója! Csak előre! (3. rész)

Vissza
A forduló rangadója! Csak előre! (3. rész)

Vasárnap 17.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 13. fordulóban az újszegedi sportcsarnokban fogadjuk a macedón Vardar Szkopje együttesét. Az EHF a forduló rangadójának – a hét meccse – nevezte el a találkozót.

Szurkolóinkat arra kértük, hogy lelkesítsék a játékosokat, üzenjenek a csapatnak a Vardar elleni rangadó előtt. Többen meg is tették, kigyűjtöttünk néhányat közülük. A mondatokat olvasva ebből lehet erőt meríteni!

Kusztó: „Kék fény az égen,
Ütők a kézben,
Szegedért mindig harcra készen!”
Csináljátok meg srácok!!!

Csaba: „Küzdjetek a győzelemért! Meg a legjobb szurkolókért!”

Anikó: „Nagyon erősek tudtok lenni, ezt màr tapasztaltuk nem egyszer és nem kétszer! Higgyetek magatokban! Én már most talpig kékben vagyok! Hajrá srácok, mi szurkolók mindig Veletek vagyunk! CSAK ELŐRE!”

Mária: „Amikor nagyon kell, a csapat eggyé válik, ez lesz a hétvégén is! Hajrá kékek! Csak előre!”

Kata: „Higgyétek el, hogy sikerülni fog! Mi nagyon fogunk szurkolni Nektek. Hajrá Fiúk! Csak előre!”

Vica: „Várjuk a tűzet, a jó játékot!Szabi, lelkesítsd a Fiúkat, mert megvan tehetség! Mi elhittük, ti tudjátok! Szívet a játékba, és minden rendben lesz! Szeretjük a Csapatot! Hajrá!”

Emese: „Én hiszek bennetek, hiszek a győzelemben, mert szenzációsan jók tudtok lenni. Hajrá kékek! CSAK ELŐRE! Győzelemre!

Vera: „Hajrá Szeged! Jobbak vagytok, győzni kell!”

István: „Fiúk! A játékkal nem voltak alapvető bajok Barcelonában, de a technikai hibákat ki kell javítani (ziccerek, eladott passzok), no és persze kell a jó kapus teljesítmény is, ami Wiszu részéről a cseréjét követően már meg is volt. Szép tavasz elé fogunk nézn, mi szurkolók legalábbis így érezzük belülről. Ti bízzatok magatokban és ne legyetek kishitűek! Ti Európa 7. helyen jegyzett csapatában játszotok és BÁRKIT meg tudtok verni, de azt a sípszó utáni első pillanattól akarni kell! Hajrá Szeged!

Közzétéve: 2016.02.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR