A forduló rangadója! Csak előre! (2. rész)

Vissza
A forduló rangadója! Csak előre! (2. rész)

Vasárnap 17.30-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 13. fordulóban az újszegedi sportcsarnokban fogadjuk a macedón Vardar Szkopje együttesét. Az EHF a forduló rangadójának – a hét meccse – nevezte el a találkozót.

A szegedi szurkolók mindig félelmetes hangulatot teremtenek a meccseken. Most ez így volt Barcelonában is, ahol a helyiek csak pislogtak, hogy a "Hajrá Pick Szegedtől!" volt hangos a csarnok. Közel 150 magyar szurkoló bíztatta a csapatot. Csapó Attila, a MOL-Pick Szeged egyik vezérszurkolójával idéztük fel a katalán túrát, és hangoltunk a vasárnapi Vardar elleni rangadóra.

– Nagyon jól éreztük magunkat a katalán városban. Eddig is remek volt a kapcsolat közöttünk, de egy ilyen feledhetetlen túra még jobban összehozott bennünket. Ismerkedtünk a csodaszép várossal, voltak közös programjaink, így a meccs előtt két órával a Futballáriumban találkoztunk. Végig nyomtuk, szurkoltuk a meccset, a csapat hajtott, küzdött, de a szerencse sokszor elpártolt tőlünk. Én mint Real Madrid-fan kicsit rosszul éreztem magam Barcelonában, de ez legyen a legnagyobb gond, ez valójában vicc volt!

– Rajtunk, szurkolókon biztos, hogy nem múlik majd semmi vasárnap, és ez a csapatra is igaz! Nem is tudunk majd mást elképzelni, mint szegedi győzelmet. Kemény meccs lesz, de ezt a játékosok velünk, a szegedi közönséggel együtt megoldják, és megszerzik a fontos két pontot – zárta a beszélgetést Csapó Attila.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.02.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR