Szombaton meglátogatjuk a Futballáriumot!

Vissza
Szombaton meglátogatjuk a Futballáriumot!

Pénteken éjszaka érkezik majd meg a MOL-Pick Szeged Barcelonába. Másnap délelőtt előbb a klub múzeumát látogatjuk meg, majd a Futballárium meghívását élvezzük.

– Egy éve és 3 hónapja nyitottuk meg a Futballáriumot, amely étterem és sportbár – kezdte a bemutatkozást Beke Anikó, aki férjével, Péterrel üzemelteti az egyre népszerűbb helyet Barcelonában. – Péter különleges relikviái, sálai (300 darabos gyűjteménnyel rendelkezett) és mezei díszítik a helységet. Bízom benne, hogy sok-sok szegedi szurkolói is megcsodálja majd ezt, hiszen 200 méterre vagyunk a Camp Noutól, így igazán közel a kézilabdameccs helyszínéhez. Étlapunk 50 százaléka magyar specialitás, és természetesen a neves magyar italok is megtalálhatók nálunk. Most is egy népes szegedi küldöttségnek segítettünk szállást keresni, nekünk egy célunk van, hogy a magyaroknak legyen egy találkozási pontja a Futballárium. Szombaton délelőtt meglátogat bennünket a MOL-Pick Szeged is. Tavaly a férfi vízilabda BL-döntő alatt járt már nálunk a Szolnok és az Eger csapata is. A fiúkat egy tapasra és egy alkoholmentes italra látjuk vendégül, és megtisztel bennünket majd a magyar főkonzul is – mesélt a Futballáriumról Erika, aki elárulta, hogy a szegedi szurkolókat is egy üdvözlő itallal várják majd.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.02.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR